Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Šestoro povređeno u udesu u Nišu od kojih troje dece (foto)

Večernje novosti 14.12.2017
Šest osoba među kojima jedna beba i dvoje dece je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se u četvrtak dogodila na niškom Bulevaru Nemanjića ispred semafora. Niš - Šest osoba među kojima jedna beba i dvoje dece je povređeno u saobraćajnoj… »

Odroni prete Ibarskoj

Večernje novosti 14.12.2017
Zbog poledice i čestih odrona na magistralnom putu opasnost za vozače. Posebna opasnost vreba noću, i na rekonstruisanim deonicama. ZBOG najavljenih obilnijih padavina i niskih temperatura tokom noći, na Ibarskoj magistrali, na veoma prometnom putnom… »

Prijava komisiji koči akreditaciju

Večernje novosti 14.12.2017
Visoka poslovna škola u Novom Sadu mesecima čeka odobronje za master studijski program. Prof. dr Jelena Damnjanović Simić krajem jula ukazala na korupciju. VISOKA poslovna škola u Novom Sadu mesecima čeka da Komisija za akreditaciju i proveru… »

Divčibare dobijaju kanalizaciju

Večernje novosti 14.12.2017
Investicija Vlade Srbije vredna 110 miliona. KANCELARIJA za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije 200 miliona dinara uložiće u sanaciju kanalizacije na Divčibarama i klizišta u Ulici Ive Andrića. Država će sa 110 miliona dinara finansirati… »

U vršačkoj bolnici ne odlažu operacije

Večernje novosti 14.12.2017
Kupovinom novog sterilizatora omogućen nesmetan rad vršačke bolnice. Pomoć za opremu 2017. veća nego svih prethodnih godina - zajedno. OPŠTA bolnica u Vršcu, samo u ovoj godini, od Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, putem konkursa, dobila je… »

Spor ATP ''Vojvodine'' i grada: Pao odštetni zahtev

Večernje novosti 14.12.2017
Privredni sud odbacio tužbu ranijeg vlasnika ATP "Vojvodina". Nije uvažena tvrdnja veštaka da je šteta 91 milion evra. U SADA već maratonskom sporu Ilije Devića, nekadašnjeg vlasnika ATP "Vojvodina" i gradskih vlasti oko obeštećenja zbog… »

Naprednjaci nisu nedodirljivi!

Večernje novosti 14.12.2017
Gradonačelnik Niša o hapšenju jednog od njegovih najbližih saradnika Branislava Kačara. Bulatović: Članstvo u SNS ne garantuje imunitet. PRVA reakcija gradonačelnika Niša Draka Bulatovića - posle hapšenja gradskog većnika zaduženog za sport i… »

Kraljevo: Kroz klupe prošlo 120 generacija maturanata

Večernje novosti 14.12.2017
Poljoprivredna škola "Dr Đorđe Radić" u slavi 135 godina postojanja. Dr Radić je školstvu i unapređenju poljoprivrede posvetio čitav život. POVODOM značajnog jubileja, 135 godina postojanja Poljoprivredne škole "Dr Đorđe Radić" u Kraljevu, u… »

Nevolje porodice iz Svilojeva: Vatra odnela 10.000 evra!

Večernje novosti 14.12.2017
Izbeglička porodica iz Svilojeva ostala bez imovine. Požar nije zahvatio kuću, ali jeste radionicu. DRAGAN Dukić iz Svilojeva, kod Apatina, našao se u nevolji, zbog požara koji je ovih dana u njegovom dvorištu progutao pomoćnu prostoriju i… »

Olujni vetar nosio krovove, rušio spomenike, čupao drveće

Večernje novosti 13.12.2017
Oluja je juče i prekjuče zahvatila nekoliko sela na području opštine Arilje i rušila je sve pred sobom nanoseći pojedinim domaćinstvima veliku materijalnu štetu, dok je na seoskom groblju porušila desetine nadgrobnih spomenika. Oluja je juče i… »