Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.12.2017

VIDEO: Blažičeva trojka sa pola terena protiv Cedevite

Vesti online 14.12.2017
Jaka Blažič bio je najzaslužniji za pobedu Andore nad Cedevitom u osmom kolu Evrokupa 78:71. Slovenački reprezentativac i nekadašnji igrač Crvene zvezde je sa 15 poena bio najefikasniji na utakmici. Ipak, ono po čemu će ostati upamćen je trojka… »

"Slavna Florens" Ateljea 212 u Ljubljani

Vesti online 14.12.2017
Pozorište Atelje 212 gostuje u MGL teatru u Ljubljani u petak sa predstavom "Slavna Florens" Pitera Kviltera u režiji Đurđe Tešić. Istaknuti britanski dramski pisac je komad napisao po istinitoj priči o Florens Foster Dženkins, najgoroj pevačici… »

Uvek ste uz nas

Vesti online 14.12.2017
Petra Nikolić iz Hejmskerka u Holnadiji otkriva zašto čita "Vesti". - Kada krenem na posao, redovno svratim da kupim "Vesti". Navikla sam da na pauzi pročitam neki članak. "Vesti" nisu bez razloga najčitanije novine u dijaspori, u to smo svi… »

Sve je baš kako treba

Vesti online 14.12.2017
"Ne može da mi prođe nijedan dan, a da ne pročitam Vesti, pa sigurno više od 20 godina", kaže Vitomir Janić iz Redemarka, u Nemačkoj. - Počnem od poslednje strane, pa onda kao nekadašnji sportista, puno volim da čitam naravno sport. Zatim volim… »

Aktuelni i tačni

Vesti online 14.12.2017
Slavica Kostić-Peurača iz Džilonga, u Australiji otkriva zašto je verna Vestima. - Čitam "Vesti" jer uvek imaju najnovije informacije iz sveta i iz naših zajednica u Australiji. Uvek lepo i tačno predstavite događaje, što je možda i najveći… »

Ovako bi izgledala Zemlja kada bi istekla voda iz okeana (VIDEO)

Vesti online 14.12.2017
Ako ste se ikada pitali kako bi Zemlja izgledala kada bi neko povukao imaginarni čep na dnu okeana, IFL Science ima odgovor. Pitanje "Šta bi se dogodilo kada bi se na dnu Marijanskog rova otvorila rupa od 10 metara?" prvi put je postavljeno pre nekoliko… »

Vremeplov "Vesti": Agresija NATO na SRJ

Vesti online 14.12.2017
Zapad je to zvao - "Milosrdni anđeo". A taj anđeo odneo je na hiljade života, najviše nedužnih civila i našoj zemlji naneo ogromnu materijalnu štetu. I onu još goru, dugoročniju i nevidljivu koju osećamo i danas - u vidu brojnih smrtonosnih… »

Protojerej-stavrofor Stojadin Pavlović: "Vesti" su štampani putokaz za duhovnost

Vesti online 14.12.2017
"Čestitam redakciji Vesti jubilej i želim vam da još dugo radite na dobrobiti našeg naroda". - "Vesti" vidim kao jedan štampani putokaz za duhovnost našu i za kulturu i za naš nacionalni put i, ako hoćete, za naš diplomatski hod u inostranstvu… »

Vesti za 25. rođendan poklanjaju: Vesti Digital 25 dana besplatno

Vesti online 14.12.2017
Najtiražnije novine za Srbe u rasejanju - nezavisni dnevni list "Vesti" obeležava 25 godina postojanja. Zajedno sa Vama prešli smo dug put. U tih četvrt veka preživeli smo i raspad SFRJ, i ratove, inflacije i sankcije, bombardovanje, promene naziva… »

Amerikanci ne žele da likvidiraju rakete, miniraju sporazum START

Vesti online 14.12.2017
Amerikanci će najverovatnije minirati Sporazum o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa, koji predstavlja okosnicu evropske bezbednosti, smatra bivši ambasador Srbije u Belorusiji Srećko Đukić. Kako tvrdi, Amerika je taj stav zauzela još za… »