Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 14.12.2017

Pronađena ajkula stara više od 500 godina: Na svet je došla u vreme Šekspira

Vesti online 14.12.2017
U vodama oko Grenlanda pronađena je ajkula koja bi mogla da bude stara između 272 i 512 godina. To znači da je ova riba najverovatnije na svet došla u 16. veku, a generacijski je blizu Šekspira. Ovaj morski pas je verovatno najstariji živi… »

"Praznično nebo" iznad Nemačke: Pilot išarao crtež avionom

Vesti online 14.12.2017
Jedan pilot kompanije Erbas (Airbus) je u duhu predstojećih praznika, izveo jedan poseban let nad Nemačkom, crtajući savršeno božićno stablo sa sve dekoracijama na nebu. Veštine test pilota su bile prilično neverovatne, iako se činilo da bi to… »

Selma Hajek priznala: Bio je monstrum, proganjao me je godinama

Vesti online 14.12.2017
Poznata glumica Salma Hajek izjavila je da je njeno odbijanje filmskog producenta Harvija Vajnstina tokom snimanja filma o slikarki Fridi Kalo dovelo do pravog košmara po nju. Kako prenosi AP, Hajek je u tekstu "Njujork Tajmsa" opisala Vajnstina kao… »

Pevačica preterala: Zbog eksplicitnog spota osuđena na dve godine zatvora

Vesti online 14.12.2017
Pevačica Šaimaa Ahmed, poznatija kao Šima, provešće dve godine u zatvoru zbog seksi spota. Istu kaznu dobio je i reditelj, a odluku je doneo sud u Egiptu. U spotu za pesmu "I Have Issues" pevačica sugestivno jede bananu, poliva se mlekom, liže… »

VIDEO: Svađa Mine i Đeksona: Voleo bih da umreš!

Vesti online 14.12.2017
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson imaju veoma turbulentnu vezu u rijalitiju koji obara sve granice. Njih dvoje ne mogu da izdrže ni dan a da se ne posvađaju, a te njihove rasprave obično podignu sve na noge. Tako je bilo i rano jutros. Naime… »

Ovako sada izgleda Ana Nikolić (FOTO)

Vesti online 14.12.2017
Pevačica je pokazala da nije povratila liniju koju je imala pre trudnoće, a to joj, po svemu sudeći, nimalo ne smeta, te se sve vreme smeškala i fotografisala odlično raspoložena. Ana Nikolić (39) pojavila se na konferenciji održanoj povodom… »

Nostradamus predviđa za 2018.: Dolaze katastrofe, ratovi, a posle...

Vesti online 14.12.2017
Na današnji dan, 14. decembra, rođen je veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, koji je za narednu godinu predvideo mnogo turbulentnih događaja. Nostradamus je rođen u 16. veku, a kao poznati lekar i astrolog uživao je… »

Višak muškaraca: U ovim zemljama su žene najtraženije

Vesti online 14.12.2017
Portal Brajt sajd sastavio je listu zemalja u kojima je muška populacija brojnija u odnosu na žensku. Pogledajte gde je sve potrebna uteha usamljenim muškim srcima. U ovoj zemlji nalazi se 12.000 muškaraca više nego žena. Na islandu se, u proseku… »

NASA: Otkrivena osma planeta u Sunčevom sistemu

Vesti online 14.12.2017
Američka svemirska agencija NASA otkrila je, u saradnji s kompanijom Google, osmu planetu u dalekom Sunčevom sistemu, jedinom koji po broju planeta za sada odgovara našem. Planetu nisu otkrili ljudi, već mašine, a NASA i Google su zajedno objavili to… »

5 supertrikova za svakodnevno ulepšavanje!

Vesti online 14.12.2017
Većina žena smatra da je za lepotu potrebno mnogo truda. Međutim, ovih pet jednostavnih trikova pomoći će svakoj dami da održava svoj izgled bez mnogo napora. Zaboravite na kupovinu muških pena za brijanje. Umesto toga, investirajte u regenerator… »