Zabava arhiva vesti 14.12.2017

U vodama Grenlanda pronađena ajkula od 500 godina, verovatno najstariji živi stvor na svetu

Blic 14.12.2017
U vodama oko Grenlanda pronađena je ajkula koja bi mogla biti stara između 272 i 512 godina. To znači da je verovatno došla na svet u 16. veku. Ova ajkula je verovatno najstariji živi kičmenjak na planeti. Pripada vrsti grenlandskih ajkula koje su… »

VIDEO: Pilot iscrtao skoro savršenu božićnu jelku na nebu

Radio 021 14.12.2017
Jedan pilot kompanije Airbus je u duhu predstojećih praznika, izveo jedan poseban let nad Nemačkom, crtajući savršeno božićno stablo sa sve dekoracijama na nebu. Veštine test pilota su bile prilično neverovatne, iako se činilo da bi to trebalo da… »

Mega prodaja: Svet zabave više neće biti isti, "Volt Dizni" kupuje "21st Century Fox" za nestvarnu sumu novca

Blic 14.12.2017
Kompanija "Volt Dizni" objavila je da kupuje kompaniju "21st Century Fox" za neverovatnih 52,4 milijarde dolara! Ovaj posao uključuje i kupovinu 39 procenata deonica u kompaniji "Skaj", kao i u "Foksovom" čuvenom filmskom studiju. Kompanija "21st… »

Selma Hajek priznala: Bio je monstrum, proganjao me je godinama

Vesti online 14.12.2017
Poznata glumica Salma Hajek izjavila je da je njeno odbijanje filmskog producenta Harvija Vajnstina tokom snimanja filma o slikarki Fridi Kalo dovelo do pravog košmara po nju. Kako prenosi AP, Hajek je u tekstu "Njujork Tajmsa" opisala Vajnstina kao… »

Tek će da nastane haos! Gagi Đogani progovorio o tajnom planu Lune i Anabele i jednim otkrićem je sve šokirao

Blic 14.12.2017
Gagi Đogani prati svaki pokret svoje ćerke Lune koja u rijalitiju "Zadruga" boravi već više od tri meseca. Ipak, zbog prevelikog pritiska medija i pitanja o naslednici, kako kaže, bio je primoran da napusti zemlju. Sada je u Nemačkoj i trudi se da… »

Pevačica ide u zatvor zbog spota koji podstiče blud i razvrat

Tračara 13.12.2017
Shaimaa je zapalila internet seksepilnim spotom, ali i policiju. Popularna egipatska pevačica uhapšena je zbog spota koji podstiče blud i razvrat, a sada je stigao i sudski epilog. Sud u Egiptu osudio je 25-godišnju Shaimu na dvije godine zatvora, a… »

(Video) Mina i Đekson se potukli: Obezbeđenje sprečilo veći horor, a Šakova maloletnica ga klela i sve mu sasula u lice

Kurir 14.12.2017
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson ponovo su se žestoko posvađali i obezbeđenje je moralo da uleteli kako ne bi došlo do tuče između nje. Naime, Mina je iznervirala Đeksona, pa joj je uputio veoma ružne reči, koje se njoj nisu nimalo dopale… »

Potresena i u strahu: Naša pevačica mora na hitnu operaciju

Blic 14.12.2017
Jedna od naših popularnijih mladih pevačica nije se ni nadala da će morati da napravi pauzu sa nastupima i svoju karijeru stavi po strani i to zbog zdravstvenih problema. Edita Aradinović mora hitno na operaciju. To su joj saopštili doktori koji su… »

NASA: Otkrivena nova planeta u udaljenom sistemu sličnom Sunčevom

B92 14.12.2017
Stručnjaci NASA saopštili su da je u udaljenom sistemu Kepler 90 uočena još jedna, osma, planeta, što taj sistem čini najsličnijim Sunčevom sistemu. Do novog otkrića došlo se u saradnji sa Guglom, odnosno uz primenu novog pristupa analizi… »

Životna drama goge Sekulić: Banki dugujem 80.000 evra za stan i zbog toga ne mogu da zatrudnim

Kurir 14.12.2017
Pevačica Goga Sekulić ima ogromnih problema sa kreditom u švajcarcima i trenutno je banci dužna 80.000 evra. Zbog stresa, kako kaže, ne može da se ostvari u ulozi najke zbog čega je tužila banku. "Pod ogromnim sam stresom zato često dolazim u… »