Zabava arhiva vesti 14.12.2017

VIDEO: Pronađena ajkula stara 500 godina

Radio 021 14.12.2017
Ogromna Grenland ajkula najverovatnije je najstarije biće na planeti, tvrde naučnici. Ona je stara 512 godina, a trenutno živi u vodama Arktika gde je i locirana. Naučnici koji su je analizirali pretpostavljaju da je na svet došla 1505. godine… »

"Praznično nebo" iznad Nemačke: Pilot išarao crtež avionom

Vesti online 14.12.2017
Jedan pilot kompanije Erbas (Airbus) je u duhu predstojećih praznika, izveo jedan poseban let nad Nemačkom, crtajući savršeno božićno stablo sa sve dekoracijama na nebu. Veštine test pilota su bile prilično neverovatne, iako se činilo da bi to… »

"Disney" kupio "21st Century Fox"

Radio 021 14.12.2017
Kompanija "Walt Disney" sklopila je danas sporazum o kupovini filmskog, televizijskog i međunarodnog poslovnog odeljenja firme "Fox" za 52,4 milijarde dolara. "Foxova" imovina biće prodata "Disney-u", uključujući kablovske mreže. "Disney" će… »

Salma Hajek: Vajnštajn je bio moj monstrum

Dnevnik 14.12.2017
NjUJOR: Poznata glumica Salma Hajek izjavila je da je njeno odbijanje filmskog producenta Harvija Vajnštajna tokom snimanja filma o slikarki Fridi Kalo dovelo do pravog košmara po nju. Kako prenosi AP, Hajek je u tekstu Njujork tajmsa opisala… »

GAGI ĐOGANI NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Anabela i Luna su smislile plan da UNIŠTE SLOBI brak!

Svet & Skandal 14.12.2017
Iako je od samog početka podržavao ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, Gagi Đogani otkriva da su njegova ćerka i bivša supruga unapred iskonstruisale sve ono što se već tri meseca odigrava u rijalitiju “Zadruga”, a sve to zarad… »

A samo je htela: Da... Pevačica osuđena na dve godine zatvora zbog perverznog poteza u svom novom spotu

Blic 14.12.2017
Čini se da pojedine pevačice nemaju baš toliko slobode koliko su umislile da im je dozvoljeno svašta da rade. Ipak, njen potez u novom spotu izgledao je kao bezazlen, ali je Šaima Ahmed zbog toga dobila dve godine zatvora. A popularna egipatska… »

"Voleo bih da: Umreš!" u Zadruzi se posvađali na krv i nož, polivali se vodom, a moralo je da reaguje i obezbeđenje

Blic 14.12.2017
Još jedan problem u ljubavi i malo više alkohola doveli su do velike svađe u rijalitiju Zadruga. Čini se da ovako žestoko nije bilo od početka rijalitija. Glavni akteri su bili Mina Vrbaški i njen momak Đekson. Malo su u dobrim odnosima pa zarate… »

Alarmantno stanje: Doktor Editi zakazao hitnu operaciju, svi nastupi otkazani

Tračara 14.12.2017
Popularna pevačica Edita Aradinović primorana je da napravi pauzu u radu zbog polipa na glasnim žicama, zbog čega hitno mora da ide na operaciju. “Edita je u poslednjih nekoliko nedelja osećala da nešto nije u redu sa njenim grlom. Kako ima… »

Nasa: Osam planeta i u udaljenom sistemu, nastavljamo potragu za vanzemaljskim životom!

RTS 14.12.2017
U saradnji sa „Guglom“, a uz primenu novog pristupa veštačkoj inteligenciji uočena je još jedna planeta u udaljenom sistemu Kepler 90, što taj sistem čini, za sada, najsličnijim Sunčevom sistemu. Takođe, Nasini stručnjaci ističu da život… »

Goga Sekulić ne može da zatrudni zbog kredita od 80.000 evra

Tračara 14.12.2017
Pevačica Goga Sekulić ima ogromnih problema sa kreditom u švajcarcima i trenutno je banci dužna 80.000 evra. Zbog stresa, kako kaže, ne može da se ostvari u ulozi najke zbog čega je tužila banku. “Pod ogromnim sam stresom zato često dolazim u… »