Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 17.12.2017

Malinari radikalizuju proteste i najavljuju nove ispred Vlade

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Užice - Udruženje poljoprivrednih proizvođača „Užice“ najavilo je radikalizaciju protesta i kako se navodi u saopštenju, preneće svoju borbu iz unutrašnjosti Srbije ispred Vlade. U saopštenju se dalje navodi da će protest biti održan 25… »

Humani Novovarošani: Dobijeni bicikl poklonili višečlanoj porodici Drobnjaković

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Nova Varoš - U gradu podno Zlatara već više od dve decenije važi pravilo da je epicentar dobrog provoda za mlade objekat čije je vlasnik Radojica Mićović. I ako je tokom bogatog ugostiteljskog staža, gazda Rade često menjao lokacije ljudi željni… »

Udes na putu Čačak - Požega

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Lučani – Na magistralnom putu Čačak – Požega posle skretanja za Lučane , danas oko 14 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila sa crnogorskim i BiH tablicama i tom prilikom jedno vozilo se prevrnulo na krov… »

Todorović opravdao očekivanja, podrška PUPS -a

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Čačak - Godinu ipo dana mandata je i mnogo i malo, ali sasvim dovoljno da se uverimo u ozbiljnost i posvećenost gradske uprave, navodi se u saopštenju odborničke grupe PUPS – JČ. „Naša saradnja sa gradonačelnikom i koalicionim partnerom… »

Skinuto 13 točkića sa novih kontejnera

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Čačak – U subotu 16. decembra, u ulicama Čačanski partizanski odred i Bulevar oslobođenja, skunuto je ukupno 13 točkića sa posuda za odlaganje otpada (kontejnera), navodi se u saopštenju JKP „Komunalac“. „Kao javno preduzeće zaduženo za… »

Većnici sutra o predlogu budžeta za 2018. godinu

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Priboj – Sednica Opštinskog veća opštine Priboj, 30. po redu zakazano je za sutra, a na dnevnom redu će se naći 28 tačaka. Većnici će na sednici raspravljati o utvrđivanju predloga Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu za 2017. godinu… »

U zapadnoj Srbiji sneg i susnežica

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
U većem delu Srbije u nedelju će biti oblačno, mestimično sa mešovitim padavinama, snegom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 stepena. Narednih dana hladno, promenljivo oblačno, povremeno sa… »

Jolović: Ekonomskim oporavkom protiv „bele kuge“

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Čačak – Više posla, veće zapošljavanje, bolje plate, i biće više dece. Većim ulaganjem u seosku infrastrukturu doći će do zaustavljanja migracije stanovništva i mnogi će iz gradova poželeti da se vrate i žive u selu, rekao je za Glas… »

Umirovljeni vladika Filaret vratio se u Eparhiju mileševsku

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Prijepolje - Episkop mileševski Atanasije u saradnji sa Svetim Arhijerejskim Sinodom Srpske Pravoslavne Crkve, primio je juče (16. decembra) umirovljenog Episkopa Filareta da boravi u manastiru Svete Trojice u Dubnici. U saopštenju za javnost eparhije… »

Završena prva faza radova na izgradnji Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru

Glas Zapadne Srbije 17.12.2017
Priboj – Završeni su radovi na prvoj fazi izgradnje Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru, koji se sprovode u okviru projekta "Ribarsko naselje na Potpećkom jezeru", sa kojim je Turistička organizacija Priboj konkurisala kod Ministarstva trgovine… »