Izvor: Tračara arhiva vesti 17.12.2017

Ben Affleck ponovo ima problema sa alkoholom

Tračara 17.12.2017
Ben Affleck je početkom ove godine progovorio o svom dugogodišnjem problemu sa alkoholom, koji je doveo i do raspada njegovog braka sa glumicom Jennifer Garner, a nakon on je sada odlučio da se ponovo prijavu u centar za odvikavanje. Uprkos svemu, on… »

Maja Nikolić napala Vuka Moba: Kači se na mene, ukrao mi pesmu

Tračara 17.12.2017
Maja Nikolić optužila je u emisiji Izvedi me Vuka Moba da joj je on ukrao pesmu Apoteka i objavio kao svoju E pa neka, a sada se još više obrušila na njega. “Vuk Mob je nabeđeni i nevaspitani klinac kojem čak ni časove pevanja ne bih davala. Ima… »

Davljenje zbog lažne Karleuše u Zvezdama Granda

Tračara 17.12.2017
U sinoć emitovanoj epizodi takmičenja Zvezde Granda nastupila je Ana Vukićević, koja je svojim izgledom odmah izazvala buru komentara ali i svađu žirija. Njen kostim ličio je na ono što nosi Jelena Karleuša na svojim nastupima, a imala je i dugu… »

Kakva promena: Pogledajte prvi nastup Dare Bubamare pre 29 godina

Tračara 17.12.2017
Dara Bubamara danas je jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni, ali je nekada sasvim drugačije izgledala. Ona je svoj prvi nastup imala sa 13 godina, a malo je reći da se od tada mnogo promenila. Kada prvo pogledate snimak sa… »

Lažni doktor osuđen na 10 godina zatvora zbog ubrizgavanja cementa u lica pacijenata

Tračara 17.12.2017
Rasprostranjenost estetske hirurgije nametnula je nove standarde lepote, a kako nisu baš svi u mogućnosti da plate tretmane na eminentnim klinikama dovijaju se na sve moguće načine da koriguju usne, grudi ili zategnu lice. Upravo zbog toga su brojni… »

Bili su velike filmske zvezde, a danas ih se retko ko i seća

Tračara 17.12.2017
U Holivudu se svakodnevno pojavlju neke nove zvezde. Jednog dana ste na vrhu sveta, a već sledećeg zaboravljeni. Filmska industrija ima toliko mladih glumaca i glumica, da oni stariji polako padaju u zaborav. Ovo je 10 filmskih zvezda čije su karijere… »