Zabava arhiva vesti 17.12.2017

Najstarija osoba u Evropi umrla u 117. godini

RTS 17.12.2017
Špankinja Ana Vela Rubio, najstarija osoba u Evropi, umrla je sa 116 godina i 47 dana u Domu za stare u Barseloni. Bivša krojačica umrla je u petak, a poslednja četiri meseca sa njom je, u istom domu, živela njena 90-godišnja ćerka. Ana Vela Rubio… »

Ponovo čeka dete sa "klošarom"? (foto, video)

Mondo 17.12.2017
Poznata pevačica otkrila je da je zatrudnela sa nekadašnjim nevenčanim suprugom Igorom Kostićem, sa kojim ima osmogodišnju ćerku Anastasiju. Folk pevačica Mina Kostić je u intervjuu za "Pink.rs" prvo pomenula "klošare" koji su je sputavali u… »

"Poslednji džedaj" prvog vikenda zaradio 450 miliona dolara

Dnevnik 17.12.2017
LOS ANĐELES: Osmi nastavak serijala "Zvezdanih ratova", film "Poslednji džedaj", prvog vikenda nakon premijere zaradio je 450 miliona dolara od prodaje karata širom sveta, saopštila je danas kompanija "Volt Dizni". Tom sumom obuhvaćeno je i 220… »

Princ Hari intervjuisao Obamu

Dnevnik 17.12.2017
LONDON: Britanski princ Hari intervjuisao je bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu, koji je tom prilikom govorio o danu kada je napustio Belu kuću i svojim nadama za budućnost, saopštila je danas Kesingtonska palata. Intervjuu za Bi-Bi-Sijev… »

"Sa svojom bolešću će čitavog života morati da se bori"

Vesti online 17.12.2017
Glumac Ben Aflek, koji je početkom ove godine progovorio o svom dugogodišnjem problemu sa alkoholom, koji je doveo i do raspada njegovog braka sa glumicom Dženifer Garner, izgleda da je odlučio da nastavi borbu sa svojom zavisnošću. I pored toga… »

(Foto) original sinan sakić ! Leon objasnio kako se pravi atmosfera u kafani

Kurir 17.12.2017
Finale takmičenja " Tvoje lice zvuči poznato" već je uveliko u toku i polako se zahuktava. Nakon što se Tijana Dapčević sjajno snašla u ulozi Fredija Merkjurija, na redu je bio mlađani Leon. On je odlučio da se oproba u koži čuvenog Sinana… »

Bori se sa finansijskim problemima: Olivera Kovačević progovorila o onome o čemu mnoge javne ličnosti ćute!

Kurir 17.12.2017
Naime, Olivera Kovačević kaže da i ona kao i svi građani Srbije ima problem da svoju mesečnu platu raspodeli tako da ne mora da uzima kredite i ulazi u minus na platnim karticama. Kovačevićeva ističe da je van kamera ista kao ispred njih, samo… »

Avio-kompanija podstiče putnike da kradu iz njihovog aviona

Blic 17.12.2017
Virdžin Atlantik je 2011. godine prestao da daje svojim putnicima u prvoj klasi posudice za so i biber u obliku malih aviona. Ovu odluku doneo je zato što su putnici krali te simpatične predmete u velikim količinama. Godinu dana kasnije, kompanija se… »

Hit! Da li znate u čemu je razlika između srpske i hrvatske sarme? (foto)

Blic 17.12.2017
Sarmu svojataju svi narodi bivše Jugoslavije, pa i šire, ali pojedinci su otišli toliko daleko da pošto-poto pokušavaju da naprave svoju nacionalnu verziju tog jela. Sarma je kultno jelo na ovim prostorima, a zimsko vreme je „udarni termin“ za… »

Apokalipsa: Šta bi se dogodilo sa Zemljom da Sunce nestane?

Blic 17.12.2017
Da li ste se ikada zapitali šta bi se dogodilo sa Zemljom da Sunce nestane? Sunce je oko 333.000 puta veće od Zemljine mase i proizvodi jednaku količinu energije kao milijarda nuklearnih bombi svake sekunde! Albert Ajnštajn je teorijom relativiteta… »