Izvor: B92 arhiva vesti 07.01.2018

Vreme u koje se noću budite otkriva šta nije u redu s telom

B92 07.01.2018
Ako se svaku noć budite u određeno vreme, moguće je da neki od vaših organa ne radi kako treba. Tradicionalna kineska medicina izuzetno obraća pažnju na protok energije u telu. Tokom 24 sata, energija se usmerava u različite organe kako bi se oni… »

Završen Novogodišnji međunarodni festival odbojke

B92 07.01.2018
U Novom Sadu je u sbuotu završen 8. Novogodišnji međunarodni festival odbojke u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine. Na festivalu je učestvovalo 66 ekipa iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. U kategoriji „pionirke… »

Zvezde u crnom kao podrška žrtvama seksualnog uznemiravanja

B92 07.01.2018
Mnoge filmske zvezde nosiće crnu garderobu na predstojećoj dodeli Zlatnog globusa, a u znak protesta zbog seksualnog uznemiravanja u filmskoj industriji. Britanski BBC prenosi da će se tom protestu pridružiti i muške filmske zvezde, a cilj je da se… »

Mariota postigao najbizarniji tačdaun svih vremena

B92 07.01.2018
Tenesi Tajtansi plasirali su se u drugi krug doigravanja profesionalne lige u američkom fudbalu (NFL), pošto su posle velikog preokreta savladali Kanzas siti. Meč će pored velikog preokreta ostati upamćen i po neverovatnom potezu Markusa Mariote… »

Stižu tužbe, Intel objavio zakrpe protiv Meltdowna i Spectrea

B92 07.01.2018
Intel je do sada zaradio tri tužbe zbog skrivanja informacija o postojanju sigurnosnih propusta Meltdown i Spectre, a čini se kako će ih u skorijoj budućnosti biti još više. Otkako su otkriveni sigurnosni propusti Meltdown i Spectre, Intelu ne ide… »

Pijanog "Džona Snoua" izbacili iz kafića / VIDEO

B92 07.01.2018
Mamurluk nije lako preživeti ni kada ste "običan smrtnik", a ukoliko ste jedna od poznatih ličnosti, možete da budete sigurni da će vaš peh videti ceo svet. Upravo to se dogodilo 31-godišnjem glumcu Kitu Haringtonu, koji tumači ulogu Džona Snoua… »

Kraj praznovanja se bliži, ima li gužvi?

B92 07.01.2018
Beograd -- Nakon Nove godine i Božića u ponedeljak bi trebalo da se završi praznovanje u Srbiji i počne sa radom, što bi moglo da dovede i do gužvi u saobraćaju. Novinar B92 Nenad Nešić javlja da trenutno nema gužvi ni na ulazu, ni na izlazu iz… »

Atak na kompaniju: Zavladala nova pomama, oglasili se lekari

B92 07.01.2018
Najnovije pomodarstvo, kada je zdravlje u pitanju, zove se sirova voda, piše Gardijan. Reč je o prirodnoj, neprerađenoj vodi, koja se pije direktno iz izvora, "baš onakva kakvom ju je priroda napravila" - navodi se u reklami. Sirova voda sasvim je… »

Čačanin za 13 godina odgajio osamoro nezbrinute dece VIDEO

B92 07.01.2018
Beograd -- U Srbiji više od 80% dece koja su odvojena od roditelja, odrasta u hraniteljskim porodicama, a jedna od njih je i porodica Čačanina Tomislava Đokića. Đokić je pre 13 godina otvorio vrata svog doma za decu koja su odvojena od svojih… »

Ništa od nominacija: Kako su holivudski skandali uticali na Zlatni globus

B92 07.01.2018
U vreme kada skandali o seksualnom uznemiravanju potresaju Holivud, nominacije za ovogodišnji Zlatni globus izostale su za nekoliko filmova i TV serija čiji su muški protagonisti među glavnim optuženima. Film "All the Money in the World" Ridlija… »