Izvor: B92/Zabava arhiva vesti 07.01.2018

Ovaj video rasplakao je 50 miliona ljudi, pogledajte zašto

B92 07.01.2018
Dvadesetomesečne četvorke - Abigejl, Emili, Grejs i Mekajlu, snimila je majka Betani Veb. Devojčice su to veče u pidžamama gledale film, i odjednom ustale i odlučile svima da pokažu koliko se vole, rekla je Betani. Majka je video preslatkih sestara… »

"Čovek sa najdužim penisom na svetu laže"

B92 07.01.2018
Meksikanac Roberto Eskivel Kabrera (54), koji tvrdi da ima najveći penis na svetu, laže, tvrdi lekar Hesus Pablo Gil Muro, prenosi Metro. Radiolog ističe da je pregledao Roberta, ali da nije hteo da skine zavoje kojima ga je omotao penis. Kako Muro… »

Nedostatak kretanja može da izazove veoma teške posledice

B92 07.01.2018
Potpuni nedostatak motoričkih aktivnosti ubrzava atrofiju mišicĚ�a nogu, navodi se u zaključku istraživanja naučnika sa univerziteta u Padovi i Udinama, objavljenom u časopisu The Journal of Physiology. Ovakve promene primecĚ�uju se kod ljudi… »

Vreme u koje se noću budite otkriva šta nije u redu s telom

B92 07.01.2018
Ako se svaku noć budite u određeno vreme, moguće je da neki od vaših organa ne radi kako treba. Tradicionalna kineska medicina izuzetno obraća pažnju na protok energije u telu. Tokom 24 sata, energija se usmerava u različite organe kako bi se oni… »

Atak na kompaniju: Zavladala nova pomama, oglasili se lekari

B92 07.01.2018
Najnovije pomodarstvo, kada je zdravlje u pitanju, zove se sirova voda, piše Gardijan. Reč je o prirodnoj, neprerađenoj vodi, koja se pije direktno iz izvora, "baš onakva kakvom ju je priroda napravila" - navodi se u reklami. Sirova voda sasvim je… »