Arhiva » Vesti » Alo 09.01.2018

Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana

Beogradski odbor SNS ocenio je danas da se koalicija koja podržava Dragana Đilasa okupila zbog "ispumpavanja novca iz gradskih preduzeća, otpuštanja i pljačkanja građana".

Alo utorak, 9. januar 2018.
Alo: Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana

Sličan se sličnom raduje, komentarišu u SNS sastanak Dragana Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, održan danas u Šapcu, na kojem je stranka "Zajedno za Srbiju" pružila podršku Đilasu.

"Zato je Đilas, sa svojim lopovsko-tajkunskim saveznicima, otišao po podršku u Šabac kod Zelenovića, koji tamo pljačka građane", navode beogradski naprednjaci.

"Đilas, Šapić, Janković, Jeremić, Borko Prada, sa Zelenovićem, a po diktatu Miškovića, dobitna je kombinacija za deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, preplaćene podzemne kontejnere od šest miliona evra, nepostojeće replike Terazija i Pazl gradova i druge Velike bratove, koji su umesto da služe deci služili za višestruko uvećavanje njihovih bankovnih računa i siromašenje građana", navodi se u saopštenju.

U SNS ocenjuju da je jedina sloboda i vera oko koje se okupila ova "tajkunsa koalicija ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otpuštanje i pljačkanje građana kako bi Đilas i Šapić ponovo harali Beogradom, Jeremić trošio milione evra na privatne letove i uzeo još koje milionče za dnevnice, a Janković za još koje grčenje u nekom luksuznom hotelu".

SNS, ističu, svakodnevno pokazuje šta je odgovorna vlast.

"U prilog tome tome govore Đilasovi dugovi koje smo vratili, ali i ušteda od 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraćamo Beograđanima i Beogradu koji volimo", zaključuje se u saopštenju.


Objavljeno na sajtu alo.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.