Arhiva » Vesti » Blic 12.01.2018

Karićev PSS na beogradske izbore izlazi sa naprednjacima

Pokret Snaga Srbije čiji je lider Bogoljub Karić i Srpska napredna stranka (SNS) će na beogradskim izborima nastupiti zajedno, dogovoreno je na današnjem sastanku funkcionera dve stranke, saopštio je PSS.

Blic petak, 12. januar 2018.  |  Tanjug

Prema Karićevim rečima, PSS će učestvovati na zajedničkoj listi "„Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i Srbiji".

Te rezultate, kaže Karić, građani mogu da vide na svakom koraku, a takvom politikom su postavljeni temelji da Beograd danas postane ogromno gradilište, da dugovi grada budu smanjeni za 700 miliona evra, da turisti iz svih krajeva sveta masovno dolaze u Beograd.

- Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona. Da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede - navodi Karić.

Kako se navodi u saopštenju, koalicija dve stranke je odlično funkcionisala od parlamnentarnih izbora 2012. godine.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.