Vesti » Beta 13.01.2018

Palma: Dačić je 'drugi Tito u Srbiji'

Beta pre 7 dana
Beta
Predsednik stranke "Jedinstvena Srbije" (JS) Dragan Marković - "Palma", ocenio je danas da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije (SPS) "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji". 

Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori. 

"Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje građane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska koalicija i trajaćemo bar još 100 godina", rekao je Marković. 

Po njegovim rečima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji "ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju. Otkad je on ministar rudarstva i energetike, nije bilo dana, a da Srbija nije imala struju", kazao je Marković. 

On je naveo da će se koalicjija SPS-JS boriti za socijalnu pravdu, zapošljavanje, a protiv "bele kuge",  da će posebno voditi računa o penzionerima. 

"Danas je situacija u Beogradu bolja nego ranije, ali će biti još bolja kada mi pobedimo na izborima. Ovo nisu izbori za predsednika Srbije, već za budućnost Beograda, a mi imamo najboljeg kandidata", ponovio je Marković.

(Beta, 13.01.2018)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.