Arhiva » Vesti » Dnevnik 13.01.2018

Ben: Došao sam da igram i zbog Milojevića

BEOGRAD: Novi fudbaler Crvene zvezde Ben izjavio je danas da mu je drago što je došao u najveći srpski klub i što otvara novu stranicu u karijeri.

Dnevnik subota, 13. januar 2018.  |  Tanjug

"Drago mi je da sam ovde, Zvezda je najveći srpski klub. Čast mi je da budem deo porodice i otvorim novu stranicu u Srbiji posle završenog posla u Grčkoj", rekao je Ben na promociji na stadionu Rajko Mitić.

On je sa Zvezdom potpisao dvoipogodišnji ugovor, a nosiće dres sa brojem 31, isto kao u Olimpijakosu.

"Glavni motiv dolaska u Zvezdu je sam fudbal. Osim toga trener i Liga Evrope su dva faktora zbog kojih sam se odlučio da dođem ovde. Dolazak u klub mi je olakšan poznanstvom sa Milojevićem, ali to me neće privilegovati u odnosu na saigrače, mada očekujem da ću imati veću minutažu posle loše završene epizode u Grčkoj."

Prema njegovim rečina može da igra na svim pozicijama, a od trenera zavisi uloga u timu.

"Zvezdina istorija je mnogo bolja od Olimpijakosove, mada su Grci finansijski moćniji. Darko Kovačević me je posavetovao da dođem u Zvezdu jer je to dobra odskočna daska u karijeri. Takođe, od srpskih saigrača u Olimpijakosu sam čuo da je ovo prvenstvo veoma borbeno, poručio je internacionalac sa Komorskih ostrva.

Hajdin drugo Zvezdino zimsko pojačanje

Dosadašnji fudbaler subotičkog Spartaka Stefan Hajdin potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom i vratio se u klub gde je u mlađim kategirijama proveo pet godina.

On će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka gde su Milan Rodić i Dušan Anđelković.

"Spreman sam na rad, disciplinu i da se posvetim maksimalno. Te navike nisu problem, trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba", rekao je Hajdin, koji će nositi dres sa brojem 34.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.