Arhiva » Vesti » B92 14.01.2018

GTA Online zabeležio rekordan broj igrača u decembru

Grand Theft Auto V sa svojim dodatkom GTA Online su i nakon više od 4 godine od izlaska ostali veoma popularni i nastavljaju da obaraju rekorde.

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: GTA Online zabeležio rekordan broj igrača u decembru

U prošloj godini je GTA V zabeležio preko 85 miliona prodatih primeraka i time je postao najprodavanija igra svih vremena u Sjedinjenim Američkim Državama. Dok je prethodnog meseca, u decembru, imao neverovatno veliki broj igrača, koji Rockstar nije video u igri od samog izlaska igre.

Nažalost, Rockstar Games nije otkrio tačan broj igrača koji su se našli u igri, već je sa predstavljanjem novog vozila i drugih dodataka izneo da je 2017. godina bila jedna od najuspešnijih za GTA Online, koju je “krunisao epski decembar koji je video više igrača nego u prethodne 4 godine”.

Za porast igrača je delom odgovorno i dodavanje najvećeg apdejta do sada koji je doneo i novu Heist misiju, kao i sezonski sadržaj, koji je Los Santos ukrasio snežnim pokrivačem.

Novo vozilo, Lampadati Viseris, i pored velike brzine donosi i mogućnost nadogradnje sa dva automatska oružja. Rockstar je takođe izneo da je pred igračima period sa velikim brojem novina i modovima igranja.

Izvor: play.co.rs


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.