Arhiva » Vesti » B92 14.01.2018

Vulin obišao Hitnu: "Nijedan ministar pre Vulina..."

Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je uoči Nove godine po julijanskom kalendaru zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć u Beogradu.

B92 nedelja, 14. januar 2018.  |  Â Beta
B92: Vulin obišao Hitnu: "Nijedan ministar pre Vulina..."

Kako kaže, 40.000 vojnih osiguranika, ali i svi drugi mogu da računaju da će biti zaštićeni zahvaljujući ljudima u tom zdravstvenom centru.

"Ovi ljudi dežuraju, Vojska dežura, spremna da pomogne svojim pripadnicima, ali ne samo njima, već svakom kome je pomoć potrebna", istakao je Vulin.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Vulin je čestitao Srpsku novu godinu svima koji je slave, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

"Želim da čestitam Novu godinu, da im poželim mnogo zdravlja i sreće, da im poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja, godinu mira, godinu rada, godinu uspešne, stabilne Srbije, godinu u kojoj će nam se deca rađati, godinu u kojoj ćemo svi mi biti uspešniji i bolji", naveo je Vulin u čestitki.

Ministra su sa formacijskim stanjem i zadacima dežurnih ekipa VMC upoznali načelnik Uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić i upravnik VMC Hitna pomoć Bojan Jovanović.

Jovanović je istakao da “nijedan ministar pre Vulina nije posetio tu ustanovu” i dodao da oni mesečno dobiju od 500 do 600 poziva za intervencije.


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Vulin obišao VMC Hitna pomoć

Danas nedelja, 14. januar 2018.

Vulin obišao VMC na Slaviji

RTS nedelja, 14. januar 2018.

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.