Izvor: Studio B arhiva vesti 14.01.2018

Avion s putnicima skliznuo s piste, zaustavio se tik uz more

Studio B 14.01.2018
Avion turske niskotarifne kompanije skliznuo je sinoć sa piste po sletanju u turskoj pokrajini Trabzon i zaustavio se na blatnjavoj padini, na samo nekoliko metara iznad mora, što je izazvalo paniku među putnicima. Snimci objavljeni na društvenim… »

Portugal: Eksplodirao šporet, zapalila se zgrada, osam mrtvih

Studio B 14.01.2018
U požaru koji je izbio u jednoj zgradi u portugalskom gradu Tondela, poginulo je najmanje osam ljudi a na desetine su povređene, saopštili su danas zvaničnici u toj zemlji. Kako prenosi AP, požar je izbio nakon što je u subotu uveče eksplodirao… »

Vulin obišao VMC Hitna pomoć

Studio B 14.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je uoči dočeka pravoslavne Nove godine zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć na Slaviji gde je istakao da je svako ulaganje u Vojsku Srbije, u vojno zdravstvo, ulaganje u standard svih nas, u… »

Povremeni prekidi u vodosnabdevanju u Slancima i Velikom Selu

Studio B 14.01.2018
Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema u utorak 16. januara u vremenu od 8 do 16 sati pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u… »

Vučić na RTS-u: Hirurg Radojičić prvi na listi za Beograd

Studio B 14.01.2018
Predsednik Srbije najavio da će Izbori u Beogradu biti 4. ili 11. marta. Profesor medicinskog fakulteta direktor bolnice u Tiršovoj Dr Zoran Radojčić prvi je na izbornoj listi Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd. Vučić je gostujući na… »

Srbija jedina zemlja van EU koju će Abe posetiti

Studio B 14.01.2018
Srbija je jedina zemalja koja nije članica Evropske unije, a koju će u sklopu svoje petodnevne evropske turneje posetiti japanski premijer Šinzo Abe, izjavila predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović. Gostujući na televiziji Pink… »

Poginula tročlana porodica u sudaru kod Zaječara

Studio B 14.01.2018
Tročlana porodica iz zaječarskog sela Grljan, otac Z. A. (55), njegov sin I. A. (22), kao i majka Z. A, D. A. (73) poginuli su sinoć u teškoj saobracajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš, prenose beogradski mediji… »