Arhiva » Vesti » Kurir 14.01.2018

Skandalozne tvrdnje Jelene Krunić: Darko Lazić šmrkao u mom wc?!

Kurir nedelja, 14. januar 2018.

Pevač Darko Lazić, posle videa na kojem se vidi kako pevač uvlači beli prah u nozdrve, pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći.

Krunićeva je otkriva da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali u javnost i rekla je da je ona bila svedok njegovog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

"Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče", počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno.

"On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun", uverava Jelena.

"Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu", kaže Jelena.

Podsećamo, Darko je prošle godine u jednoj emisiji demantovao da je bio u ljubavi sa Jelenom Krunić i rijaliti učesnicu je nazvao običnom igračicom, što je nju mnogo razočaralo. Nakon te njegove izjave Darko i Jelena su izgubili kontakt. Ana i Darko povodom tvrdnji Jelene Krunić, kao i prethodnih dana, ostali su nedostupni za komentar.

(Kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić/Marina Lopičić)

LETE ŠUŠKE NA SVE STRANE: Evo kako Milica Pavlović i Darko Lazić zarađuju bakšiš!

Kurir Autor: Kurir


Objavljeno na sajtu kurir.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Jelena Krunić Darko Lazić

©2018 Netmark d.o.o.