Politika arhiva vesti 14.01.2018

Nakon saopštenja Uprave za sprečavanje pranja novca nije jasno šta su proveravali u vezi s Vulinom

Insajder 14.01.2018
Posle niza tekstova koji su objavljeni, a nakon što je Insajder objavio izveštaj Uprave za pranje novca, oglasila se Uprava kako bi demantovala razna tumačenja zatamljenih delova izveštaja. Tek sada nije jasno da li je Agencija uopšte tražila da… »

Ćute i Jeremić i Tužilaštvo

Večernje novosti 13.01.2018
Medijska mreža Antidot o krivičnoj prijavi. Medijska mreža Antidot je saopštila da Više tužilaštvo još nije reagovalo povodom krivične prijave protiv Vuka Jeremića, koju je ta medijska mreža podnela u aprilu prošle godine. U saopštenju se… »

Veselji: Kosovo će ispuniti sve međunarodne obaveze

Večernje novosti 13.01.2018
Veselji je istakao da će tzv. država Kosovo da sledi agendu evropskih integracija i da će na tom putu za glavnog partnera smatrati SAD. Predsednik Skupštine tzv. države Kosovo Kadri Veselji rekao je danas tokom susreta sa američkim ambasadorom u… »

"Hvala, ali Ne hvala": Zašto cela opozicija beži od Saše Radulovića?

Blic 13.01.2018
"Hvala, ali ne hvala" otprilike zvuči odgovor tri opoziciona pokreta kojima je Pokret "Dosta je bilo" (DJB) juče uputio poziv za razgovor o saradnji na beogradskim izborima. DJB je pokrete Luke Maksimovića Belog, Dveri i "Ne davimo Beograd" označio… »

Senat SAD: Maligni uticaj Rusije u Srbiji

Danas 13.01.2018
Srbija je važna država regiona, imajući u vidu geografski položaj i komplikovanu nedavnu istoriju posle raspada Jugoslavije. Nema sumnje da se suočava sa pritiscima "sedenja na dve stolice" i bez značajne odbrane ruska propaganda će nastaviti da… »