Arhiva » Vesti » Večernje novosti 14.01.2018

Stravično: Porodica poginula u saobraćajnoj nesreći na mostu kod sela Salaš

Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.  |  Lj. TRIFUNOVIĆ

ZAJEČAR – Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan, poginuli su večeras u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš

Otac i sin su poginuli na licu mesta, dok je D.A. povredama podlegla u zaječarskoj bolnici.

Nezvanično, do tragedije je došlo kada se na mosti "opel kadet", u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte, ali nije poznato kako je došlo do nesreće.

Vozač kombija je zadobio teške povrede i nalazi se u zaječarskoj bolnici, a policija ne saopštava detalje ove tragedije. Konkretno, Sanja Dimitrijević, načelnica Policijske uprave u Zaječaru, nas je uputila na svog portparola, dok nas je on uputio da odgovore potražimo u Tužilaštvu.

Nezvaično se saznaje, da je otac upravljao "opelom", ali da je proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte. U tom trenutku, na "kadet" je naleteo i kombi, koji se zakucao u zadnji deo auto i bukvalno ga speljskao.

Više podataka biće poznato nakon uviđaja.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Zaječar Opel

©2018 Netmark d.o.o.