Hronika arhiva vesti 18.01.2018

Majka ćaska, a ćerka se seksa! Samo u Zadruzi! Teodora stenje, a Gordana... pa, neviđeno! (video)

Srbija danas 18.01.2018
Šou bez prestanka! Možete voleti ili mrzeti "Zadrugu", ali zaista se retko viđa na "malim ekranima" da u istom trenutku možete pratiti seks ćerke i razgovor njene majke Dok je majka Gordana Džehverović šaputala sa Milanom Miloševićem, njena… »

Konačno: Presuda za ubistvo Slavka Ćuruvije na proleće

Kurir 18.01.2018
Ustavni sud Srbije usvojio je ustavne žalbe dvojice nekadašnjih pripadnika Državne bezbednosti Milana Radonjića i Ratka Romića, optuženih za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, i utvrdio da im je povređeno pravo na ograničeno trajanje pritvora… »

"Pao" i kralj čelika: Australijski mega biznismen uhapšen u "Metropolu" zbog kokaina (video)

Blic 17.01.2018
Rohan Arnold, jedan od trojice uhapšenih Australijanaca, važi za jednog od najuspešnijih biznismena u Australiji, saznaje "Blic". Naime, Arnoldova korporacija "ArnoldCo" obuhvata nekoliko privrednih grana: trgovinu čelikom, građevinske usluge, uvoz i… »

Vlasnik pogrebnog preduzeća pronađen mrtav, policija je tek sutradan shvatila da je likvidiran metkom u potiljak

Blic 17.01.2018
Savo Gačanin (65), vlasnik pogrebnog preduzeća „Konkordija“ iz Užica, čije beživotno telo je u ponedeljak pronađeno u prostorijama njegove firme, usmrćen je hicem iz pištolja koji mu je u potiljak ispalio zasad nepoznati ubica. Zločin se… »

Odustali od Mišića, ne znaju gde je

Večernje novosti 17.01.2018
Proces protiv optuženih za ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića. Sud nije uspeo da uruči poziv navijaču Urošu Mišiću, kao ni ni Filipu Koraću. ODBRANA optuženih za umešanost u ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića i… »