Izvor: Vesti online arhiva vesti 18.01.2018

Misteriozni spomenik: Ispisano deset zapovesti za novi svetski poredak

Vesti online 18.01.2018
U američkoj saveznoj državi Džordžiji nalazi se zagonetni spomenik oko koga se pletu različite teorije zavere. Spomenik na brežuljku u okrugu Elbert, oko 180 kilometara od Atlante, sastoji se iz četiri ploče, a sagrađen je 1980. godine, od kada… »

Srbija živi u rijalitiju

Vesti online 18.01.2018
Tokom karijere Gordan Kičić (40) mahom je igrao fine, dobre likove, pa se čini da je tek sa ulogom negativca Alimpija Mirića Kaluđera u seriji "Senke nad Balkanom" pokazao svu raskoš svog glumačkog talenta. A posle Kaluđera još jedna drugačija… »

Vestionline sportski vremeplov za 18. januar

Vesti online 18.01.2018
"Vestionline sportski vremeplov" je rubrika kojom ćemo u formi "dogodilo se na današnji dan" podsetiti na neke značajne datume - rođenja poznatih sportista, osnivanja klubova, velike utakmice... svakog kalendarskog dana u godini.e značajne datume -… »

FOTO: Ovaj punto je hit na ulicama Beograda

Vesti online 18.01.2018
Znamo da ste uvek u haosu i da uvek negde žurite. Često, čak i ne obraćate pažnju ko vozi pored vas i samo trubite, trubite. Ipak, ovaj čovek je spreman na sve situacije i želeo je da obezbedi sebe od stresa i potencijalnih nezgoda pa je postavio… »

Sirotinja gladna i kulture

Vesti online 18.01.2018
Tokom protekle nedelje u srcu Beograda mogao se videti nesvakidašnji prizor. Ispred biletarnice Beogradskog dramskog pozorišta (BDP) na Vračaru stvorio se ogroman red. Teško se može definisati da li treba osećati radost što će rijaliti programe… »

Svemirska groznica: Pojava koje se astronauti najviše plaše

Vesti online 18.01.2018
Astronauti lete u svemir, napuštaju kapsulu da bi se prošetali po kosmosu i okruženi su nepoznatim. Ipak, svemirska groznica je ono čega se ubedljivo najviše plaše, a naučnici su najzad otkrili šta stoji iza ovog fenomena. - Osim što izazivaju… »

Da se čuje i glas žrtava

Vesti online 18.01.2018
Bivša australijska teniska zvezda srpskog porekla Jelena Dokić objavila je da je pokreće fondaciju s ciljem jačanja društvene svesti o domaćem nasilju i zlostavljanju. Dokićka, koja je nedavno hrabro izašla u javnost sa dokumentovanom… »

U ovim zemljama se najbolje živi - pa "kofer u ruke"

Vesti online 18.01.2018
Sjedinjene Američke Države i Rusija su pale na listi zemalja sa najboljom reputacijom, u istraživanju nevladine organizacije "Reputation Institute" za 2017. godinu. Studija je sprovedena među 38.000 ljudi u osam najbogatijih zemalja na svetu SAD… »

Klimatske promene istinska opasnost za čovečanstvo (4): Samo će nas čudo spasiti

Vesti online 18.01.2018
Ekolozi upozoravaju da će globalni porast temperature od četiri stepena Celzijusa do 2100. godine dovesti do porasta nivoa mora između 52 i 98 centimetara i nestanka obalskih područja i u tom slučaju izumreće mnoge životinjske i biljne vrste, a… »

Cvekla i kruška zajedno leče 5 bolesti

Vesti online 18.01.2018
Ako želite da pojedete nešto stvarno zdravo, pomešajte kruške i cveklu! Cvekla je bogata mineralima, leči malokrvnost i ojačava krvne sudove, dok kruška uz minerale i vitamine sadrži i veliku količinu biljnih vlakana koji pospešuju probavu. Osim… »