Izvor: Vesti online arhiva vesti 18.01.2018

Prvo sport pa sve ostalo

Vesti online 18.01.2018
Obrad Vasić iz Hanovera u Nemačkoj, kaže da mu je navika da čita "Vesti" - Ajde da ja vas pitam, a šta bi to naš čovek ovde mogao da čita ako ne bi čitao "Vesti". Naravno, mislim na one kojima je čitanje navika, a hoće da budu dobro informisani… »

Gde god odem družimo se

Vesti online 18.01.2018
Žicoje Savić iz Beča u Austriji čita "Vesti" od prvog broja i gde god da ode. - Čitam "Vesti" svakodnevno od prvog broja. To je moj omiljeni dnevnik i nema zemlje, u kojoj sam bio da nisam mogao da nađem "Vesti", bilo da sam u Evropi ili SAD. Uspeo… »

Otvoren počasni konzulat Srbije

Vesti online 18.01.2018
Na prigodnoj svečanosti, uoči pravoslavne Nove godine, u glavnom gradu Zapadne Australije, zvanično je otvoren počasni konzulat Republike Srbije. Svečanosti je prisustvovao značajan broj zvanica, među kojima predstavnici rudarske kompanije Rio… »

Misterije planete: Kamene grobnice

Vesti online 18.01.2018
Glomazno kamenje koje je ljudska ruka postavila širom planete oduvek budi ljudsku znatiželju. Ko i zašto ih je sagradio je večita misterija. Megaliti su kamene građevine koje datiraju iz kamenog i bronzanog doba. Sastavljeni su od komada stena… »

Miljana oplela po Bori

Vesti online 18.01.2018
Nakon što su svi već odavno bili u krevetu, Miljana Kulić imala je ozbiljan razgovor sa Borom Santanom. Iako je Bora Santana poznat po tome što u najpopularnijem rijalitiju "Zadruzi" ima neraščišćene odnose sa Macom Diskrecijom, Miljana Kulić je… »

Rusija: Američke optužbe da pomažemo Pjongjangu su neosnovane

Vesti online 18.01.2018
Izjava državnog sekretara SAD Reksa Tilersona da Moskva ne realizuje sankcije Pjongjangu je potpuno neosnovana, Rusija u potpunosti ispunjava obaveze, rekao je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Igor Morgulov. - Ove optužbe SAD su apsolutno… »

Venger: Sančez ide u Mančester

Vesti online 18.01.2018
Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je odlazak Aleksisa Sančeza u Mančester Junajted skoro gotova stvar, prenosi BBC. - Već 30 godina se bavim transferima i mogu reći da je je njegov odlazak u Junajted skoro gotova stvar. Naravno uvek može… »

VIDEO: Ameri oštetili helikopter od 21 milion dolara

Vesti online 18.01.2018
Piloti helikoptera "MH-60 sihok", američke mornarice, imali su mali problem prilikom "parkiranja" letelice na Menhetnskom helidromu. "Sihok“ iz devete helikopterske eskadrile, poznatije kao "Trozupci“, leteo je na rutinskoj misiji iz baze u Norfolku… »

Ono naše što nekad bejaše: Kraljica luckastih gospođa

Vesti online 18.01.2018
Rahela Ferari je strogo odvajala pozorište od života, ali je ipak ostavljala utisak da je njen život - pozorište. Svojevremeno je mladoj koleginici Mirjani Vukojčić poverila tragikomičnu priču o oskudnim vremenima na kraju četrdesetih godina… »

Veto Ivanova na zakon o jezicima: Albanski nije drugi jezik

Vesti online 18.01.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov odbio je da potpiše zakon o jezicima, kojim albanski, praktično, postaje drugi zvanični jezik u toj zemlji, javljaju skopski mediji. Ivanov je, obrazlažući odluku, rekao da se zakon kosi sa Ustavom. Taj akt će se… »