Izvor: iKragujevac arhiva vesti 22.01.2018

Tragedija u Srbiji: Voz usmrtio dvojicu muškaraca

iKragujevac 22.01.2018
Dvojica muškaraca poginula su u mestu Popučke kod Valjeva kada je voz naleteo na automobil u kom su se nalazili, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Do nesreće je došlo oko 5.00 sati ujutru, a muškarci su nastradali na licu mesta. Voz je naleteo na automobil… »

Kragujevački heroji: Ovo su saobraćajci koji su odvezli devojku na transplantaciju! (foto)

iKragujevac 22.01.2018
Nakon drame koja se odigrala u mestu Kozujevo, pripadnici saobraćajne policije iz Kragujevca službenim vozilom odvezli su devojku Tinu Milenković (31) iz Guberevca na transplataciju bubrega u Beograd. Saobraćajci su prilikom kontole ustanovili da je… »

Predstavljen nov ekološki projekat za mlade

iKragujevac 22.01.2018
U organizaciji Udruženja Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj (CEOOR) uz podršku Grada Kragujevca, Gradske uprave za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj predstavljen je projekat “Razvoj partnerstva i korelativne nastave… »

Dobra vest: Smanjena nezaposlenost u Kragujevcu

iKragujevac 22.01.2018
Broj nezaposlenih u Kragujevcu tokom prethodne godine smanjen je za oko dve i po hiljade, pokazuju podaci Nacionalne službe za zapošljavanje. Prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje, u Šumadijskom okrugu je nešto manje od 32.000… »

Strašan požar u Petrovcu

iKragujevac 22.01.2018
Kako iKragujevac saznaje danas u prepodnevnim časova dogodio se požar u naselju Petrovac. Izgorela je garaža porodice Kostić i automobil, a plamen je zahvatio i deo kuće porodice Pavlović. Kako saznajemo, požar je izbio u garaži Branislava… »

Danas bez vode do 17 časova: Mole se potrošači da obezbede vodu za neophodne potrebe

iKragujevac 22.01.2018
Havarijska isključenja vode u Kragujevcu: – Erdeč, ul. Milutina Jovanovića 25/A (od 08:00 do 10:00 časova), popravka priključka – Stanovo, ul. Kralja Milutina 132 (od 11:00 do 14:00 časova), popravka priključka – Stanovo, ul. Knjaževačka i… »

Sterilizacija napuštenih pasa i mačaka u Kragujevcu

iKragujevac 22.01.2018
Gradsko veće na sednici održanoj 19. januara dalo je saglasnost na Program kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka. Pored svakodnevnog obilaska grada i intervencija nakon poziva građana, posebna pažnja biće poklonjena prostoru oko… »

Izložba „Tragovi“ u SKC-u

iKragujevac 22.01.2018
U utorak, 23. januara, u 20 sati, u Kontakt galeriji SKC-a biće otvorena izložba „Tragovi“, autora Luke Stoisavljevića. Izložbu će otvoriti Vladimir Ranković, vanredni profesor Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu. Luka Stoisavljević… »

Strašna nesreća u Srbiji: Izgoreo muškarac (80) u kući

iKragujevac 22.01.2018
Muškarac Nikola B. (80) poginuo je u požaru kod Pančeva. Nedaleko od Pančeva izbio je požar u kući u kojoj je poginuo Nikola B. Vatrogasci su odmah izašli na teren. Muškarcu, nažalost, nije bilo spasa, pričinjena je i velika materijalna šteta… »

Kome ukidaju beneficirani radni staž u Srbiji?!

iKragujevac 22.01.2018
Državna revizorska institucija (DRI) je u svom izveštaju o reviziji svrsishodnosti "Opravdanost primene staža osiguranja sa uvećanim trajanjem za pojedina radna mesta, odnosno poslove" dala preporuke državnim ustanovama da preispitaju radna mesta sa… »