Izvor: iKragujevac/Regioni arhiva vesti 28.01.2018

Siguran posao:Raspisan konkurs za 650 budućih policajaca!

iKragujevac 28.01.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za potrebe Policijske uprave za grad Beograd. Takođe, istog dana raspisan je i konkurs za upis 250 polaznika u Centar za… »

Kad snove ruši kafanska galama: U ugostiteljskim objektima u Kragujevcu prekoračen dozvoljeni nivo buke

iKragujevac 28.01.2018
U prošloj godini u letnjim mesecima izvršeno je merenje buke u 15 ugostiteljskih objekata i kod svih je izmereno prekoračenje dozvoljenog nivoa buke. Turiranje motora, alarmi, muzika iz kafića, glasni žamor u kasne sate, sve ovo su najčešće… »

Uskoro nova pravila za studentske organizacije

iKragujevac 28.01.2018
Nacrt novog Zakona donosi promene u načinu osivanja, delovanja, finansiranja, ali i uklanjanja političkih uticaja u radu studentskih organizacija. Javna rasprava o Nacrtu zakona o studentskom organizovanju održana je na Fakultetu inženjerskih nauka… »

Dnevni horoskop za 28. januar 2018.godine!

iKragujevac 28.01.2018
Ovo je Vaš dnevni horoskop za 28.januar! Ovan Osećate se iscrpljeno. Bićete bolje popodne, kada će se nivo energije podići. Popričajte sa nekom bliskom osobom o problemima koji Vas muče, ne zadržavajte sve u sebi. Bik Danas biste mogli da se… »

Velike temperaturne promene: Evo kakvo će vreme biti u februaru

iKragujevac 28.01.2018
Ukoliko ste se nadali hladnoj zimi sa puno snega, nezaboravnom skijanju i zimskoj idili, moramo da vas razočaramo. Ako ste zimogrožljivi, vreme je da se radujete. Prema podacima RHMZ-a, u februaru nas verovali ili ne, najverovatnije očekuje izuzetno… »

Urađena transplantacija srca u Kliničkom centru, peti donor iz Kragujevca

iKragujevac 28.01.2018
U Kliničkom centru Srbije noćas je urađena transplantacija srca, što je druga transplantacija srca od početka godine i peti donor. Osim transplantacije srca od istog donora urađena je i transplantacija oba bubrega i jetre. Transplantacija je… »

Suvo: Danas sunčano i malo toplije

iKragujevac 28.01.2018
Temperatura u minusu, ledeni dani i sneg, zima je koju po svemu sudeći nećemo još osetiti. Danas će u Kragujevcu u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz. Tokom dana biće pretežno sunčano i suvo. Jutarnja temperatura biće oko -3˚C, najviša… »

Jarac savladava prepreke, Vodolija samuje, Ribe se zabavljaju. Dnevni horoskop za 29.01.2018. godine.

iKragujevac 28.01.2018
Dnevni horoskop za 29. januar 2018. godine. Ovan POSAO Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. LJUBAV Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što… »

Najava događaja za sutra

iKragujevac 28.01.2018
Najava događaja za sutra. -9,00 sati – sala 105 zgrade Uprave grada – redovna sednica Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na kojoj će pored ostalog biti reči o raspodeli sredstava iz budžeta grada organizacijama / udruženjima… »

Uzmi račun i pobedi: Pogledajte novo pravilo nagradne igre

iKragujevac 28.01.2018
Ovo su izmene u nagradnoj igri sa fiskalnim računima. Za učešće će biti potrebno poslati 10 fiskalnih računa ili slipova s minimalnim iznosom od 100 dinara. Prvo izvlačenje u nagradnoj igri sa fiskalnim računima „Uzmi račun i pobedi“, koja… »