Izvor: iKragujevac arhiva vesti 01.02.2018

Nesreća kod Kragujevca: Povređen savetnik Ivice Dačića

iKragujevac 01.02.2018
Savetnik prvog potpredsednika vlade i šefa diplomatije Ivice Dačića i bivši gradonačelnik Vranja Zoran Antić, povređen je u saobraćajnoj nezgodi kod Kragujevca. On nije životno ugrožen, a u toku su detaljni lekarski pregledi. Prema nezvaničnim… »

Deveti Zimski dani prosvetnih radnika

iKragujevac 01.02.2018
U organizaciji Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju u Sali Skupštine grada, u okviru tradicionalnih Zimskih dana prosvetnih radnika, održano je savetovanje na temu “Stručno usavršavanje kao faktor unapređivanja obrazovno –… »

U KC Kragujevac mesecima se čeka red za skener

iKragujevac 01.02.2018
Dijagnostički skeneri u Kliničkom centru Kragujevca rade gotovo bez prestanka i netačna je informacija da su ovi aparati u kvaru i da će još barem mesec dana biti na popravci, koja je uplašila mnoge pacijente od Kosovske Mitrovice do Aranđelovca… »

Stravična nesreća u Srbiji: Poginuo sedamnaestogodišnjak

iKragujevac 01.02.2018
Sedamnaestogodišnjak M.S. iz Boleča je poginuo sinoć kada je automobilom uleteo u Dunav, kod Vinče. Kako saznajemo nesreća se dogodila sinoć oko 2 časa, a njegova vršnjakinja M.L. koja je bila u vozilu je uspela da se spase. Prema poslednjim… »

Od danas šaljite račune! Možda budete srećni dobitnik, a ovo su vredne nagrade

iKragujevac 01.02.2018
Bogato.. Pošaljite minimum 10 fiskalnih računa ili slipova u vrednosti višoj od sto dinara i možete da dobijete nekretninu u Beogradu, automobil ili belu tehniku Koverte s fiskalnim računima i slipovima od danas mogu da se šalju za državnu nagradnu… »

Zvanično: “Siemens” preuzeo “Milanović inženjering”

iKragujevac 01.02.2018
Nemačka kompanija “Siemens” zvanično je preuzela srpskog proizvođača delova karoserije za šinska vozila, kragujevačku kompaniju “Milanović inženjering". Prema podacima objavljenim na sajtu Agencije za privredne registre, zahtev za promenu… »

Kraj polugodišta! Đaci od danas na zimskom raspustu!

iKragujevac 01.02.2018
Za učenike osnovnih i srednjih škola sutra počinje drugi deo zimskog raspusta, a u školske klupe ponovo se vraćaju 12. februara. Školskim kalendarom je planirano da učenici imaju zimski raspust iz dva dela, prvi deo je bio tokom novogodišnjih i… »

Sezonski posao na jednom od najlepših ostrva na Jadranu: Ovo su uslovi!

iKragujevac 01.02.2018
Jadranka grupa sa ostrva Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj i dobitnica nagrade "Najbolji hrvatski poslodavac 2015." zapošljava. Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i… »

Kragujevčani prijavite se: Učestvujte na 31. beogradskom maratonu

iKragujevac 01.02.2018
Srpski tim za izazove i Humanitarni radio formiraju ekipu koju će činiti osobe sa invaliditetom koje će 21.aprila učestvovati na 31.beogradskom maratonu. Tako će prvi put na ovoj masovnoj beogradskoj, sportskoj manifestaciji organizovano učestvovati… »

Alarmantno: U Srbiji ima više od dva miliona pušača!

iKragujevac 01.02.2018
U Srbiji trenutno ima 2,6 miliona pušača (oko 38 odsto populacije), dok ih je pre četiri godine bilo skoro pola miliona manje. Jedina smo zemlja u Evropi gde žene puše skoro podjednako kao muškarci. Čak 490.000 ljudi u Srbiji propušilo je u… »