Arhiva » Vesti » Kurir 13.02.2018

Stefanović obišao Policijsku stanicu Barajevo: Ugrađeno 46 kamera za veću bezbednost građana

Kurir utorak, 13. februar 2018.

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu u Barajevu u kojoj je počeo sa radom monitoring centar sa kojim je umreženo 46 kamera postavljenih na teritoriji ove opštine.

Kako je saopštio MUP, Stefanović je stanicu obišao zajedno sa predsednikom opštine Barajevo Slobodanom Adamovićem i ocenio da je reč o još jednom primeru dobre saradnje policije sa lokalnom samoupravom zbog brige za bezbednost stanovništva.

Још један пример добре сарадње полиције са локалном самоуправом. Захваљујући средствима која је општина обезбедила, у првој фази пројекта постављено је 46 камера на територији општине Барајево. pic.twitter.com/fsWCfhjFwY — Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) February 13, 2018

"Uspeli smo, zahvaljujući predsedniku opštine i sredstvima koja je opština obezbedila, da ugradimo 46 kamera koje se nalaze na teritoriji opštine Barajevo. U naredne tri faze ovog projekta, opština će imati dovoljan broj kamera koje će pokrivati svaku raskrsnicu, svaki vrtić, školu, dom zdravlja i ostala mesta gde se građani okupljaju", rekao je Stefanović.

On je istakao da će to doprineti identifikovanju počinilaca krivičnih dela, ali i preventivnom radu. "Važno mi je da Ministarstvo unutrašnjih poslova ima dobru saradnju sa lokalnom samoupravom, da policija u zajednici radi sve bolje, ali i da policija, uz nova vozila i uniforme koje su dobili, bude i bolje tehnološki opremljena. Više kamera će svakako omogućiti da policajci efikasnije i brže rade svoj posao, a da građani osete veću bezbednost na ulicama", rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Twitter printscreen)

KURIR TV) VOZAČI, PAZITE SE! Ovo su 33 lokacije na kojima vas vrebaju nove kamere!

Kurir Autor: Kurir


Objavljeno na sajtu kurir.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.