Arhiva » Vesti » RTS 13.02.2018

Đilas: Imamo program koji možemo da sprovedemo

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas izjavio je da gradska vlast mora da vodi računa o sugrađanima, a da lista koju on predvodi ima program za koji garantuje da može da ga sprovede.

RTS utorak, 13. februar 2018.
RTS: Đilas: Imamo program koji možemo da sprovedemo

Na skupu u Mladenovcu Đilas je poručio da će da grade obdaništa, koja će biti besplatna, škole, a "učenici će dobijati besplatne udžbenike i jednog zdravstvenog radnika i školskog policajca u svakoj školi", a mladi bračni parovi dobijaće 150 evra za stanarine ili za stambene kredite.

"Brigu o zaposlenima u školstvu, zdravstvu i prosveti prenesite u beogradsku nadležnost. Kada prebacimo to na grad, povećaćemo im plate za 15 odsto, a kada odu u penziju, ako imaju manje od 20.000 dinara, grad će dodati još jednu penziju u tom iznosu", rekao je Đilas.

On je dodao da će ulagati u "rađanje malih ljudi Beograda, koji će postati veliki", uvođenjem četvrtog besplatnog pokušaja vantelesne oplodnje.

"Naša dužnost je da brinemo o ljudima Beograda i mi ćemo to činiti", rekao je Đilas.

Kako se tvrdi u saopštenju, predizbornu tribinu održali su "u sali bez grejanja mesne zajednice Kovačevac, jer su čelnici Centra za kulturu i turizam Mladenovac prethodno odbili da toj listi izdaju u zakup salu u Mladenovcu".


Objavljeno na sajtu rts.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.