Arhiva » Vesti » B92 14.02.2018

Kako je makedonski "heroj" postao prevara veka

B92 sreda, 14. februar 2018.  |  Â B92
B92: Kako je makedonski "heroj" postao prevara veka

Nakon ispadanja Novaka Đokovića, ne samo što smo ostali bez ijednog srpskog predstavnika, već i zbog činjenice da nam je propalo nekoliko vrlo dobrih intervjua, morali smo da napravimo neku novu strategiju da do finalnih borbi bude zanimljivog sadržaja.

U ko zna kom danu provedenom u, tada već polupraznom centru za novinare, tridesetominutno druženje sa računarom koje je za cilj imalo pronalaženje nečeg zanimljivog, odjednom mi je prekinuto.

"Džoni, hajde dođi da te upoznam sa jednim čovekom, ima neverovatnu priču. Sigurno ga znaš, ali mu treba i tvoja pomoć", rekao mi je kolega i zajedno smo krenuli ka jednoj od manjih konferencijskih sala – one sada nisu bile toliko u funkciji jer nije mnogo igrača ostalo u Melburnu.

Tamo su sedela dva momka – Ben Rotenberg, novinar "Njujork Tajmsa" i čovek veoma posvećen tenisu, posebno ženskom, kao i Tumani Karajol, simpatični Englez koji je trenutno "frilenser", a nekada član "Evrosporta". Zapratite ih na društvenim mrežama, imaćete šta da vidite.

Osim po ne baš konvencionalnom načinu odevanja, Rotenberg je poznat i po tome što konstantno ističe da u ženskoj konkurenciji trenutno postoji bolji format nego u muškoj, čak i na Grend slemovima, gde predlaže da se igra u dva dobijena seta. I ostale priče jednako su mu interesantne i dobro utemeljene. Ova mu je svakako bila najbolja.

Verovatno ste već, putem medija ili društvenih mreža, već saznali da makedonski teniski "heroj" Darko Grnčarov, nije baš onakav kakvim se predstavljao. Tačnije, nije uopšte.

Pročitajte kompletan tekst našeg Nikole Đukića.


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.