Arhiva » Vesti » Benchmark 14.02.2018

Google donosi Smart Reply funkciju na sve chat aplikacije

Benchmark sreda, 14. februar 2018.  |  Android Police

Google Smart Reply funkcija bi se mogla pretvoriti u aplikaciju koja bi donosila prediktivne odgovore u eksterne aplikacije za razmenu poruka. Ovo znači da bi aplikacije, kao što su WhatsApp, Facebook Messenger ili WeChat, mogle da nude kontekstualno sugestivne odgovore, poput onoga što imaju Allo ili Inbox by Gmail.

Ova vest dolazi sa sajta Android Police, kojem je korisnik poslao screenshot iz Google odeljenja u kojem se testiraju eksperimentalni proizvodi. Potencirana je nova funkcija, koja je nazvana Reply app. Pametni odgovori se mogu prikazati direktno kao poruka u obaveštenjima za poruke za instant odgovore.

Ostale funkcije uključuju odgovore za Do Not Disturb tokom vožnje, ili kada se primaju poruke sa urgentnijim sadržajima. Odgovor bi mogao i obaveštavati korisnika čak i kada je telefon u "silent" modu. Moguće je proveravanje kalendara i slično.

Aplikacija bi trebalo da bude kompatibilna sa Hangouts, Allo, Whatsapp, Facebook Messenger, Android Messages, Skype, Twitter DM i Slack servisima.

Izvor: Android Police


Objavljeno na sajtu benchmark.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.