Vesti » Beta 14.02.2018

Insajder: Saslušan oficir Vojske Srbije

Beta sreda, 14. februar 2018.
Beta
Kapetan u Vojsci Srbije V.M. saslušan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sukoba sa aktivistima Srpske napredne stranke (SNS) za krivično delo nasilničko ponašanje, preneo je portal Insajder.

Kako je tom portalu rečeno u tužilaštvu, V.M. je posle saslušanja ukinuto zadržavanje.

U daljem postupku planira se ispitivanje svedoka, nakon čega će biti doneta odluka da li će biti pokrenut postupak, naveo je Insajder.

Vojni sindikat Srbije saopštio je da je njegov član, kapetan V.M. priveden u utorak posle verbalnog sukoba s aktivistima vladajućih stranaka koji od stana do stana "uznemiravaju" građane Beograda prikupljajući "sigurne glasove" po određenim spiskovima. V.M. je tražio da vidi spisak i pitao aktiviste odakle im podaci o njegovoj porodici pri čemu su ga vređali posle čega je došlo do verbalnog sukoba.

Mediji su preneli da je ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović rekao da je V. M. prvi napao i udario aktiviste SNS-a na Zvezdari i to u ulazu zgrade, a ne na vratima njegovog stana, kao i da aktivisti te stranke nemaju biračke spiskove građana, već spiskove članova i simpatizera i onih koji su rekli da će dati "siguran glas".

(Beta, 14.02.2018)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.