Arhiva » Vesti » Danas 14.02.2018

Ministarstvo: Opravdan deo kritika na slogane

Danas sreda, 14. februar 2018.  |  Piše: Danas Online

„Ministarstvo je na predlog Saveta za populacionu politiku uputilo Javni poziv za izradu slogana koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Srbiji. Komisija je na osnovu pristiglih predloga odabrala one koje smatra najprihvatljivijim od ponuđenih“, navode u saopštenju. Takođe, iz Ministarstva kulture i informisanja podsećaju da je Komisija većinom glasova donela odluku da ne dodeli pojedinačne nagrade s obzirom da ni jedan od predloga ne zadovoljava potrebu da jedna poruka identifikuje složenost problema projektnog zadatka iz Javnog poziva, već da proglasi po dva dobitnika za sva tri mesta.

„Ministarstvo kulture i informisanja smatra opravdanim deo kritike koje je javnost uputila tim rešenjima. Izbor slogana za tu bitnu društvenu temu je veoma delikatna stvar i Ministarstvo kulture i informisanja ohrabruje i Savet za populacionu politiku i Komisiju da nastavi da radi na iznalaženju najkvalitetnijeg rešenja za tu važnu temu“, dodaju iz Ministarstva kulture i informisanja.

Ministarstvo kulture i informisanja smatra da postoje i prostor i razlozi da se nastavi rad na aktivnostima vezanih za rešavanje problema nataliteta u Srbiji.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Ministarstvo kulture Izbori

©2019 Netmark d.o.o.