Arhiva » Vesti » Press 14.02.2018

Ljubili se 42 minuta na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji: Pobednici takmičenja u najdužem poljupcu najavljuju dogodine novi rekord

Pred velikim brojem posmatrača i hladnom vremenu, u Vrnjačkoj Banji je danas po jubilarni deseti put održano takmičenje u najdužem poljupcu. Takmičenje se tradicionalno održava na Dan zaljubljenih i to simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

Press sreda, 14. februar 2018.

Foto:Printscreen

Pobednici, Ivan Maričić i Jovana Jovanović, ljubili su se 42 minuta i osvojili vikend i romantičnu večeru u Vrnjačkoj Banji. Oni dolaze iz Selevca, malog mesta kod Smederevske Palanke i ovo im je prvi put da učestvuju na ovom takmičenju.

"Jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelepo i verujem da će naša ljubav trajati večno, i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja", kaže Jovana, koja očekuje da će se bolje spremiti za sledeću godinu kada nameravaju da obore rekord u dužini trajanja poljupca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su bračni par, Ljubica i Miljan Prljeta iz Beograda. Najstariji par dolazi iz Kruševca, a to su Svetlana (59) i Pavle Ilić (69) koji su čak 41 godinu u braku.

Najmlađi par ove godine ima po 20 godina, a to su Đurđina Radoičić i Slobodan Ikodinović iz Jošaničke banje, i oni su osvojili velnes i spa dan za dvoje u Vrnjačkoj Banji.

Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja koja je i organizator ovog takmičenja, rekao je za Tanjug da će cela ova godine biti u znaku jubileja.

"Ova manifestacija je izdržala zub vremena. U narednom periodu pokušaćemo da je unapredimo. Iskreno se nadam jednoj lepoj promociji Vrnjačke banje na Mostu ljubavi", rekao je Trifunović.


Objavljeno na sajtu pressonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2019 Netmark d.o.o.