Arhiva » Vesti » Prva 14.02.2018

Vesić: Sve očišćeno i sve prohodno

Prva sreda, 14. februar 2018.

Gradski menadžer je jutros posetio Zimsku službu "Beograd-puta", a za TV Pink je rekao da je na ulicama trenutno 160 vozila, od čega 135 koja direktno čiste sneg i posipaju so - 103 velika kamiona i 32 male mašine, a angažovano je oko 200 radnika.

Prema njegovim rečima, sinoć je bačeno 515 tona soli i oko 200 tona agregata, te je na taj način "pokriveno svih 2.000 kilometara", odnosno 1.700 u nadležnosti grada i 300 u nadležnosti Republike.

"Bacili smo so tokom noći, na mostovima čak i više puta. Tako smo sprečili da se pojavi led u ranim jutarnjim časovima, što je omogućilo da se saobraćaj odvija bezbedno", rekao je Vesić.

Vesić je pohvalio JKP "Beograd put" da je uradio dobar posao.

"Naš posao je da grad funkcioniše normalno, da vozači mogu da voze bezbedno, i ljudi iz 'Beograd puta' su taj posao dobro uradiili", rekao je Vesić.

On je rekao da se, prema prognozama, očekuje da će sneg padati do podneva, a potom u nedelju. "U skladu s prognozom pratićemo situaciju i reagovati", poručio je Vesić.

U saopštenju Grada Beograda se dodaje da je Vesić rekao da će grad preći u treći stepen pripravnosti jer nema više potrebe da bude i dalje u četvrtom i naglasio da se redovno prate prognoze i u skladu sa tim se reaguje.

Izvro: tanjug


Objavljeno na sajtu prva.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Goran Vesić Avala Sneg

©2019 Netmark d.o.o.