Arhiva » Vesti » Studio B 14.02.2018

Sve beogradske ulice očišćene

Studio B sreda, 14. februar 2018.

– Na ulicama je trenutno 160 vozila, od čega 135 koja direktno čiste sneg i posipaju so – 103 velika kamiona i 32 male mašine, a angažovano je oko 200 radnika. Sinoć je posuto 515 tona soli i oko 200 tona agregata i na taj način smo na vreme uradili posao, obradili smo dve hiljade kilometara koje pokrivamo, 1.700 koji su u nadležnosti grada i 300 kilometara koji su u nadležnosti republike. Ekipe Zimske službe „Beograd-puta” su na mostovima posule so i po nekoliko puta i na taj način je sprečeno da se pojavi led u ranim jutarnjim časovima i omogućeno da se saobraćaj odvija bezbedno – istakao je Vesić za TV Pink.

On je ponovio da je „Beograd-put”, kao i uvek, u toku noći obavio uspešno svoj posao. Oni se time bave godinama i veoma dobro znaju da reaguju na svaku situaciju.

– Očekujemo padavine danas do podneva, ali su najavljene i u večernjim satima, kao i za vikend, ali JKP „Beograd-put” radi posao odlično i građani mogu bez problema da odu na posao. Naš posao je da grad funkcioniše normalno, da vozači mogu da voze bezbedno i ekipe „Beograd-puta” su to noćas obezbedile – kazao je Vesić.

On je dodao da će grad preći u treći stepen pripravnosti jer nema više potrebe da bude i dalje u četvrtom i naglasio da se redovno prate prognoze i u skladu sa tim se reaguje.


Objavljeno na sajtu studiob.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Goran Vesić Avala Sneg

©2019 Netmark d.o.o.