Arhiva » Vesti » Večernje novosti 14.02.2018

Stefanović: Slučaj ubijene pevačice polako dobija epilog

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.  |  Tanjug

BEOGRAD - Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze", rekao je Stefanović novinarima.

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je "ljudima delovalo da je trajalo dugo", ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se "radilo na brzinu" i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu".

"Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne", rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, doneti pravdu.

SARADNjA POLICIJE SRBIJE I FRANCUSKE UNAPREDIĆE BEZBEDNOST OBE ZEMLjE

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador Francuske Frederik Mondoloni ocenili su danas da će jačanje srpske i fancuske policije doprineti većoj bezbednosti obe zemlje. Stefanović i Mondoloni razgovarali su o unapređenju saradnje u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog kriminala, trgovine drogom, oružjem, kao i u suzbijanju ilegalnih migracija.

Jedna od tema bila je i razmena eksperata Kriminalističko-policijske akademije s francuskim kolegama.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.