Izvor: B92 arhiva vesti 03.03.2018

Odron kod Gostuna, blokada saobraćaja

B92 03.03.2018
Na putnom pravcu prema Crnoj Gori je došlo do većeg odrona zemlje, zbog čega je onemogućen saobraćaj, a time i promet robe preko graničnog prelaza Gostun. Do otklanjanja smetnji i normalizacije prometa preko prelaza Gostun, funkciju carinske… »

Nema "Aleksandra Makedonskog", stigle nove table FOTO

B92 03.03.2018
Skoplje -- Na autoputu kroz Makedoniju, od granice sa Srbijom do Grčke, postavljeni su natpisi sa novim imenom "Prijateljstvo", napisano na makedonskom i engleskom. Table su postavljene nakon odluke Vlade Makedonije da ime tog autoputa, dela… »

Bil Gejts: Bitkoin i litekoin su opasni po život

B92 03.03.2018
Kriptovalute ubijaju ljude u prilično direktnom smislu, smatra osnivač Majkrosofta Bil Gejts. Čuveni milijarder smatra da kriptovalute kao što su bitkoin i litekoin olakšavaju kupovinu droge. Gejts je dodao i da anonimnost digitalnih valuta olakšava… »

Zimski uslovi, oprez vozači i pešaci

B92 03.03.2018
Direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević apelovala je na vozače da u zimskim saobraćajnim uslovima vožnju prilagode uslovima puta. Posebno je skrenula pažnju pešacima da nikako ne pretrčavaju ulicu van pešačkog prelaza i… »

Trka za anale – svi diskvalifikovani!

B92 03.03.2018
Trka na 400 metara na Svetskom prvenstvu u atletici u Birmingemu zauvek će ući u istoriju ovog sporta. Naime, svih pet takmičara je diskvalifikovano u kvalifikacionoj trci, što se nikad ranije nije desilo u atletici. Bralon Taplin iz Granada je bio… »

Mlada mama odlično zarađuje prodajući mleko bodibilderima

B92 03.03.2018
Dvadesetčetvorogodišnja majka sa Kipra Rafaela Lamprou otkrila je prilično neobičan i pomalo bizaran izvor zarade. Pre sedam meseci, ona je rodila sina Anjela koga doji. Mlada majka, međutim, dnevno ima oko dva litra mleka, što je previše za njenog… »

Bern: Uhapšen muškarac koji je pretio bombom u crkvi

B92 03.03.2018
Bern -- Jedan muškarac je uhapšen pošto je pretio da će detonirati bombu u Crkvi Svetog Duha, u švajcarskoj prestonici Bernu, saopštili su zvaničnici. Nakon petočasovne policijske operacije uhapšen je Afrikanac star 21 godinu, prenose švajcarski… »

Pagani: Struja – može, autonomna vožnja – ne može

B92 03.03.2018
Italijanski proizvođač superautomobila Pagani planira da do 2025. godine izbaci na tržište svoj električni model. Pagani je poslednji put u centru pažnje bio prošle zime kada je predstavio Huayra Roadster. Osnivač kompanije Orasio Pagani je… »

Nejmar uspešno operisan u Brazilu

B92 03.03.2018
Najskuplji fudbaler sveta Nejmar da Silva uspešno je operisan u Brazilu, prenela je agencija AFP. "Operacija je završena, Nejmar je već u sobi i sve je dobro prošlo", rekao je novinarima ispred bolnice u Belo Orizonteu predstavnik Fudbalskog saveza… »

Pet sigurnih znakova da vam preti "sagorevanje" na radnom mestu

B92 03.03.2018
Za mnoge radnike, stres je normalna posledica odlaska na posao. Ali, psiholozi upozoravaju na dve vrste stresa prouzrokovanog poslom: stres koji se može podneti, i stres koji se naziva "sagorevanjem" (burnout), i koji ima sve simptome mentalnog… »