Izvor: B92/Zabava arhiva vesti 03.03.2018

Mlada mama odlično zarađuje prodajući mleko bodibilderima

B92 03.03.2018
Dvadesetčetvorogodišnja majka sa Kipra Rafaela Lamprou otkrila je prilično neobičan i pomalo bizaran izvor zarade. Pre sedam meseci, ona je rodila sina Anjela koga doji. Mlada majka, međutim, dnevno ima oko dva litra mleka, što je previše za njenog… »

Pet sigurnih znakova da vam preti "sagorevanje" na radnom mestu

B92 03.03.2018
Za mnoge radnike, stres je normalna posledica odlaska na posao. Ali, psiholozi upozoravaju na dve vrste stresa prouzrokovanog poslom: stres koji se može podneti, i stres koji se naziva "sagorevanjem" (burnout), i koji ima sve simptome mentalnog… »

Pamela Anderson progovorila o odnosu sa Putinom

B92 03.03.2018
Zvezda serije "Čuvari plaže" i najpoznatija Plejbojeva zečica Pamela Anderson u emisiji "Životne priče" voditelja Pirsa Morgana govorila je o odnosu sa ruskim predsedsedinkom Vladimirom Putinom. Pedesetogodišnja glumica otvoreno je govorila o odnosu… »

Poslednje reči čoveka koji je umro od ekstremne gojaznosti

B92 03.03.2018
Četrdesetjednogodišnji Robert Bakel iz Nju Džersija preminuo je tokom intenzivne procedure gubljenja kilograma. U novembru prošle godine kada je imao više od 381 kilograma, preživeo je težak srčani udar. Dan pre svoje smrti rekao je verenici… »

Čmičak na oku ne bi trebalo da dirate kada se pojavi

B92 03.03.2018
Mali crveni čmičci koji se, najčešće, javljaju u predelu očiju mogu prilično da nas iznerviraju. Oni, međutim, nisu nisu ništa preterano ozbiljno, ali bi ih, i pored toga, trebalo tretirati pravilno. Čmičci mogu sa nastanu kada neka baktrija… »

Nikad lakša briga o vašim zubima i desnima

B92 03.03.2018
Nova sonična vibraciona četkica za zube i oralni irigator firme Panasonic uklanjaju zubni plak i ostatke hrane iz parodontalnih džepova, ostavljajući vam zdrave, biserno bele zube. Čišćenje zuba klasičnom zubnom četkicom nije uvek najefikasniji… »