Izvor: Svet plus arhiva vesti 03.03.2018

Mustafa planira da uzme decu od Emine Jahović?!

Svet plus 03.03.2018
Mustafa planira da uzme decu od Emine Jahović?! Navodno Sandal ima strategiju kako da preko turskih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku. Emina Jahović i Mustafa Sandal su obavestili javnost da će se sporazumno razvesti, što bi trebalo da… »

Zadruga: Luna progovorila o bolnoj temi - Živeo je na ulici, morao je da krade! (VIDEO)

Svet plus 03.03.2018
Luna je u rijalitiju "Zadruga" progovorila o bolnoj temi, a tiče se njenog oca Gagija. Živeo je na ulici, morao je da krade! Luna često pred kamerama priča o životu svoje majke Anabele, koja je prema njenim rečima imala izuzetno težak život. Odnos… »

Krema za lice koja briše bore i bubuljice!

Svet plus 03.03.2018
Danas su nam dostupni mnogi losioni, kreme, maske za koje se tvrdi da su čudotvorne ali pored toga i jako skupe. Ovo je domaća krema za lice koja briše bore i bubuljice. Umesto što trošite gomile novca na preparate za koje ste putem reklama čuli da… »

Prenos dodele filmskih nagrada Oskar na RTS-u!

Svet plus 03.03.2018
Prenos dodele filmskih nagrada Oskar, počinje u 02.00h, u noći između nedelje, 04. marta i ponedeljka, 05. marta, na Prvom programu RTS-a. Domaćin jubilarne 90. dodele nagrada Američke filmske akademije Oskar biće, kao i prethodne godine, čuveni tv… »

News feed loša ideja: Facebook ukida opciju!

Svet plus 03.03.2018
Facebook je priznao da je uvođenje izmena u "News feed" bila loša ideja i najavio da će okončati testiranje korišćenja Explore feed-a. Facebook ukida opciju! Posle nekoliko meseci testiranja, kritika i konfuzije, Facebook je konačno objavio da će… »

Zadruga: Sanja konačno otkrila šta oseća prema Matoroj! (VIDEO)

Svet plus 03.03.2018
U rijalitiju "Zadruga" nikada pre nije davala ovako konkretne odgovore. Sanja konačno otkrila šta oseća prema Matoroj! Igra istine bila je zanimljiva i iznenadila gledaoce jer su zadrugari uglavnom gubili igru zbog već ispričanih priča. Noćas su… »

Premijera: Vlado Georgijev - Tebe žedan! (VIDEO)

Svet plus 03.03.2018
Premijera spota "Tebe žedan" dokazuje da vredi čekati svaku pesmu koju priprema Vlado Georgijev. Podsetiće vas na osamdesete godine kada se svirala i pevala drugačija muzika. Vožnja motorima bajkerske ekipe, prelepa manekenka i Vlado Georgijev sa… »

Dnevni horoskop za 3. mart 2018. godine!

Svet plus 03.03.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 3. mart 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Moguće je da će vam se ukazati šansa da otputujete negde sa prijateljima danas. Možda je uključena neka izložba… »

Najava novog spota Marije Šerifović: Nije ljubav to! (VIDEO)

Svet plus 03.03.2018
Marija Šerifović je zagolicala maštu pratioca na Instagramu, najavom novog spota "Nije ljubav to"! Pevačica je uz reči: "Zavoleli ste "Jedanaest" jednako kao ja! Uskoro" Nije ljubav to" koju ćete voleti još više" objavila kratak snimak spota koji… »