Izvor: Dnevnik arhiva vesti 16.03.2018

Finalni turnir Kupa Srbije ovog vikenda u Novom Sadu

Dnevnik 16.03.2018
Samom organizacijom finalnog turnira Kupa Srbije, rukometaši Vojvodina jasno su stavili svima do znanja da žele novi trofej, a u konkurenciji Mokre Gore, Železničara i Metaloplastike – može se reći da imaju svako pravo da se nadaju uspehu. Voša… »

Renovirana zdravstvena ambulanta u Jankovom Mostu

Dnevnik 16.03.2018
JANKOV MOST: Posle gotovo tri decenije, Jankov Most je dobio renoviranu zdravstvenu ambulantu. - U uređivanje ambulante uloženo je nešto više od dva miliona dinara. Najviše je uložio Republički fond za zdravstveno osiguranje, deo novca izdvojio je… »

Rastu strane investicije u hemijsku industriju

Dnevnik 16.03.2018
NOVI SAD: Direktne strane investicije u hemijsku industriju Srbije prošle godine bile su na zavidnom nivou, što se najbolje vidi iz podatka da je ona lane ostvarila rast od 16,5 odsto. Uz to, 13,1 odsto povećana je proizvodnja gume i plastike. Sekretar… »

Pripadnici Vojske Srbije se predstavili osnovcima čokanske opštine

Dnevnik 16.03.2018
ČOKA: Učenici osnovnih škola čokanske opštine imali su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa radom i opremom Vojske Srbije, pri čemu su im pripadnici Prve brigade Kopnene vojske demonstrirali kako i šta rade u obavljanju vojničkog poziva. Deci je… »

Knjiga Aleksandra Milosavljevića na Pozorijanskim susretima

Dnevnik 16.03.2018
NOVI SAD: U Sterijinom pozorju večeras u 18 sati biće predstavljena knjiga “Pozorišni Direr i drugi zapisi” Aleksandra Milosavljevića. Knjiga je objavljena u ediciji “Dramaturški spisi” Sterijinog pozorja, a promocija organizovana u okviru… »

Partizan se rutinski plasirao u polufinale Kupa

Dnevnik 16.03.2018
Fudbaleri Partizana sigurnom igrom plasirali su se u polufinale Kupa, pruživši još jednu dobru partiju u poslednje vreme. Crno-beli su sa pola gasa savladali Javor, onog trenutka kada su krenuli u ozbiljne napade sve je bilo jasno. Briljirao je vezni… »

Ilija Stolica: Promašaji odveli u poraz

Dnevnik 16.03.2018
Kolege novinari koji su tokom čitavih karijera u fudbalu, umeju da kažu kako je ovo đavolska igra. Da takva definicija “najpopularnije sporedne stvari na svetu” ima i te kakav osnov, na svojoj koži su osetili fudbaleri Vojvodine u četvrtfinalnoj… »

TVOJA REČ Ivana Pejak (20): Fotografijom se bavim najspontanije

Dnevnik 16.03.2018
NOVI SAD: Vizuelni umetnici čine da vidimo svet oko nas drugačijim očima, a često nismo ni svesni šta je sve potrebno da urade kako bi postigli takav cilj. Novosađanka Ivana Pejak (20) poznata je upravo po bavljenju fotografijom jer je, još kao… »

Gran - pri „Ježiću Žožou” Pozorišta mladih

Dnevnik 16.03.2018
ZRENjANIN: Predstava “Ježić Žožo” novosadskog Pozorišta mladih osvojila je Gran - pri na upravo završenim 48. Susretima profesionalnih pozorišta lutaka Srbije, koji su održani od 11. do 14. marta u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u… »

Fudbaleri Crvene zvezde u velikoj krizi

Dnevnik 16.03.2018
Fudbaleri Crvene zvezde su očigledno u velikoj krizi u nedelju su odigrali samo nerešeno sa Napretkom na Marakani (1:1), a u sredu posle blede partije ispali su posle izvođenja penala i u kupu u Šapcu. Tako desetu sezonu za redom Crvena zvezda neće… »