Izvor: Studio B arhiva vesti 16.03.2018

Ruf: Srbija korišćena kao uspešan model za druge zemlje

Studio B 16.03.2018
Šef Misije MMF Džejms Ruf, čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uspešan završetak trogodišnjeg aranžmana i naglasio da je rukovodstvo MMF koristilo primer Srbije kao uspešan model za druge zemlje. foto Tanjug Tokom prijema delegacije… »

Ministarstvo zadovoljno pojašnjenjem o stavu Pentagona

Studio B 16.03.2018
Ministarstvo odbrane saopštilo je da je zadovoljno što je pojašnjeno da, izjava generala Skaparotija, da ga „Srbija i srpsko stanovništvo unutar Balkana najviše brinu po pitanju ruskog mešanja i uticaja“, nije stav Pentagona. Ministarstvo je… »

Vulin sa Pavelom:Neprihvatljivo formiranje vojske Kosova

Studio B 16.03.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je u razgovoru sa predsedavajućim Vojnog komiteta NATO generalom Petrom Pavelom da je Srbija otvorena za saradnju sa partnerima i na Zapadu i na Istoku uz očuvanje svoje vojne neutralnosti, kao i da je formiranje… »

Tabaković: Ocena o srpskom dinaru „lepa vest i priznanje“

Studio B 16.03.2018
Ocena agencije Blumberg da je srpski dinar druga valuta u svetu s najboljim performansima u proteklih 12 meseci predstavlja „lepu vest i priznanje“, izjavila je guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. „Ono je još značajnije ako… »

OŠ „Nikola Tesla“ u Rakovici rekorder po broju prikupljenih čepova

Studio B 16.03.2018
Djaci osnovne škole Nikola Tesla u Rakovici su rekorderi po broju prikupljenih čepova u okviru humanitarne akcije Čep za hendikep. Oni su za mesec dana prikupili 700 kilograma plastičnih čepova, a sredstva od te akcije biće namenjena kupovini… »

Rahoj ne ide na samit EU – Balkan zbog Tačija?

Studio B 16.03.2018
Španski premijer Marijano Rahoj razmišlja da ne ode na samit EU-Balkan, najavljen za 17. maj, jer ne želi da se fotografiše sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, pošto Španija ne priznaje nezavisnost Kosova, piše „Pais“. Španski dnevnik… »