Izvor: Svet plus arhiva vesti 17.03.2018

Zadruga: Tuča u rijalitiju! Janjuš nasrnuo na duplo nižeg Čolaka! (VIDEO)

Svet plus 17.03.2018
U rijalitiju "Zadruga" tuča! Janjuš nasrnuo na duplo nižeg Baneta Čolaka! Slobodan Radanović skočio preko stola. Dogodila se ozbiljna svađa između Janjuša i Baneta Čolaka. Janjuš je bio veoma nervozan i besan zbog toga što mu je neko pomenuo… »

Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović!

Svet plus 17.03.2018
Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović, odnosno o njenom intimnom životu! Voditelj Ognjen Amidžić jednom nedeljno vodi emisiju u kojoj radi i intervju sa zadrugarima koji su nekim svojim ponašanjem u… »

Horoskop i čokolada: Tajna veza!

Svet plus 17.03.2018
Horoskop i čokolada: Tajna veza! Navodno postoji neka tajna veza između horoskopskog znaka i odabira omiljene čokolade. Pogledajte kako biraju čokoladni ukus, predstavnici horoskopskih znakova: Ovnovi posebno vole jake ukuse pa će na primer rado… »

Šta je za vas hrana?! Potreba ili ljubav?

Svet plus 17.03.2018
Da li jedete samo kada ste gladni ili postoje i neki drugi momenti? Šta je za vas hrana?! Potreba ili ljubav? Neki ljudi ne konzumiraju hranu samo onda kada osete glas već to rade mnogi češće, kada im je dosadno, kada su tužni i nesrećni, kada… »

Zadruga: Miljana Kulić pretila Dušanu Svilaru da će mu se creva vući po Beogradu!

Svet plus 17.03.2018
Trudna Miljana Kulić u rijalitiju "Zadruga" uprkos trudnoći ne odustaje od nekih stvari na koje je navikla. Dušanu svilaru je ranije pretila da će mu se creva vući po Beogradu! Miljana Kulić je otkrila zašto je završila u policiji: "Mnogo mi se… »

Nemanjići - Rađanje kraljevine, premijera šeste epizode: Bitka braće!

Svet plus 17.03.2018
Serija Nemanjići - Rađanje kraljevine, premijera šeste epizode "Bitka braće" biće emitovana 18. marta u 20 časova na prvom programu RTS-a. Papa Inoćentije Treći razmatra da li da sklapa savez sa Vukanom. Ugarska vojska je napala Hum i ta… »

Saša Matić u glumačkim vodama i to u seriji Komšije!

Svet plus 17.03.2018
Pevač Saša Matić u glumačkim vodama i to u popularnoj seriji "Komšije" koja se emituje na prvom programu RTS-a! Milutin Mima Karadžić, glumac i producent, započeo je snimanje četvrte sezone serije "Komšije", a pored uigrane glumačke ekipe… »

Dnevni horoskop za 17. mart 2018. godine!

Svet plus 17.03.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. mart 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve… »

Zadruga: Njih dve su zaratile, a Marija Ana nije birala reči! (VIDEO)

Svet plus 17.03.2018
Igra istine u rijalitiju "Zadruga" uvek izazove buru, a ovoga puta njih dve su zaratile. Marija Ana nije birala reči kojima će uvrediti svoju cimerku. Odnos između Zorane Stefanov i Marije Ane je zategnut već duže vreme i to zbog Filipa Đukića, a… »