Izvor: Danas arhiva vesti 23.04.2018

Premijera digitalizovanog filma „Maratonci trče počasni krug“

Danas 22.04.2018
U svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke u subotu je prikazan digitalno restauriran jedna od najpopularnijih jugoslovenskih i srpskih filmova – kultno delo Slobodana Šijana „Maratonci trče počasni krug“. Premijeri su pored poznatih imena iz sveta… »

Nju Orleans u polufinalu, šamar Hjustonu

Danas 22.04.2018
Juta povela u seriji protiv Oklahome, Minesota dobila najbolji tim Zapada, bruka Portlanda Tom Benson nažalost nije doživeo da vidi svoje Pelikanse kako su se u noći između subote i nedelje plasirali u polufinale Zapadne konferencije. Vlasnik NJu… »

Licitacija objekata i prostora na Štrandu

Danas 22.04.2018
Licitacija za davanje u zakup preostalih objekata i prostora na Štrandu biće održana u petak, 27. aprila u 11 časova u prostorijama „Gradskog zelenila“, na drugom spratu Spensa (ul. Sutjeska br.2). Rok za davanje ponuda ističe istog dana u 10… »

Cveće u čast Jelene Anžujske

Danas 22.04.2018
Manifestacija Dani jorgovana u Kraljevu obeležila četvrt veka postojanja Pre dvadeset pet godina kraljevački novinar Milan Glišović je, posle jednog od svojih putovanja u Pariz i ostvarenog kontakta sa Antom Granićem, predsednikom tadašnjeg… »

Zarif: SAD će se suočiti sa “ozbiljnim posledicama”

Danas 22.04.2018
Upozorenje šefa iranske diplomatije ako Tramp poništi nuklearni sporazum Ministar spoljnih poslova Irana Mohamad Džavad Zarif upozorio je predsednika Donalda Trampa da ako realizuje svoju pretnju da će u roku od tri nedelje da povuče SAD iz… »