Arhiva » Vesti » Studio B 29.05.2018

Prekidi u vodosnabdevanju zbog neodložnih radova

Studio B utorak, 29. maj 2018.

Prekidi će se osetiti na Trešnji, u Prnjavoru, Ulici 29. novembra (duž Lipovičkog puta u Barajevu), naseljima Ripanj, Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Karaula, Srednji kraj, Gaj, Ravni gaj, Barajevo, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepojevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki borak, Beljina, Lisović i u Ulici 1. maja u naselju Velika Moštanica.

Zbog neodložnih radova na prevezivanju i puštanju u rad novopoloženog cevovoda od crpne stanice Pinosava do rezervoara Beli potok, kao i neophodnih radova na rekonstrukciji i pranju rezervoara Beli potok, od četvrtka, 31. maja, od 7 sati do petka, 1. juna, do 6 sati bez vode će ostati potrošači u naseljima Pinosava, Beli potok i Dugo polje na opštini Voždovac.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.


Objavljeno na sajtu studiob.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Leskovac EPS

©2019 Netmark d.o.o.