Arhiva » Vesti » B92 11.06.2018

Gazela odblokirana, prohodan i Zrenjaninski put / VIDEO

B92 ponedeljak, 11. jun 2018.  |  Â B92
B92: Gazela odblokirana, prohodan i Zrenjaninski put / VIDEO

Reporter TV Prva javlja da je Zrenjaninski put u Borči odblokiran nešto pre 11 časova. Pre toga, podsetimo, bio je blokiran drugi put, zbog čega su bile formirane nepregledne kolone vozila. Prethodno je ta saobraćajnica bila blokirana jutros oko 07.30, da bi potom bila odblokirana i zatim ponovo blokirana.

Kako javlja reporter TV Prva, beogradski most Gazela posle blokade od 20 minuta ponovo je prohodan u oba smera. Linije gradskog prevoza funkcionišu normalno. Reagovala je i policija, koja je uklonila osam vozila koja su blokirala auto-put u smeru ka aerodomu kod Sava centra, zbog čega su se stvorile nepregledne kolone, dugačke i nekoliko kilometara.

Prema poslednjim informacijama, sve važnije saobraćajnice u glavnom gradu su prohodne

Blokada u Novom Sadu je takođe završena.

Blokada saobraćaja zbog visokih cena goriva u nekoliko gradova u Srbiji počela je u petak. Svaki put trajala je oko jedan sat.

Protestima su se priključili danas i poljoprivrednici sa traktorima u nekoliko mesta u Vojvodini - u opštinama u Banatu, Staroj Pazovi, Malom Crniću i još oko 15 mesta.

Za sada su se poljoprivrednici priključili protestima u znak upozorenja, a kako je rečeno, ako problem ne bude rešen, oni će te blokade traktorima radikalizovati.

Blokiran je bio i Kragujevac, odnosno put u Cerovcu, kao i ulaz u grad kod krsta na kružnom toku iz pravca Batočine, prenose gradski portali. Blokada je trajala oko jedan sat, a novo okupljanje zakazano je za 17 sati.


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Sava Centar Novi Sad Borča

©2019 Netmark d.o.o.