Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.06.2018

Mafijaški "ferari" pretvoren u policijski auto (VIDEO)

Vesti online 14.06.2018
Države na različite načine postupaju s egzotičnim automobilima čiji su vlasnici ušli u probleme sa zakonom. Ubedljivo najgora praksa je njihovo uništavanje, budući da su u toj verziji svi na gubitku (pod uslovom naravno da su automobili ispravni i… »

Voda i kupatilo preka potreba

Vesti online 14.06.2018
Čim je saznao s kakvim se sve nestašicama, brigama i mukama suočavaju Velibor Nikolić (48) i njegova teško bolesna majka Stojana (88) iz Dragaljevine, humanitarac iz Novog Pazara i naš dugogodišnji saradnik Hido Muratović odmah je svojim terenskim… »

Uz dobre ljude sve je moguće

Vesti online 14.06.2018
Proteklih dana, u beogradskom Dopisništvu "Vesti" porodici sedmogodišnjeg Dimitrija Vrbanića iz Beograda, obolelog od upale kičmene moždine koja ga je prikovala za invalidska kolica, uručen je prilog od 90 dolara anonimnog donatora iz Perta s… »

Da li se zaista sećamo šta se desilo kada smo imali dve godine?

Vesti online 14.06.2018
Naučnici su oduvek smatrali da sećanja o detinjstvu počinju sa tri i po godine života. Sada, međutim, kalifornijski naučnici sa Univerziteta Dejvis, tvrde da se sećamo i onoga što se desilo kada smo imali dve godine. Pronađeno je područje mozga… »

MUP: Netačni navodi o tome šta je nađeno pored auta nestalog novinara

Vesti online 14.06.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da nisu tačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da su pored automobila nestalog novinara Stefana Cvetkovića pronađeni krv i kutija. U saopštenju se, takođe, ističe da… »

Besplatna edukacija za privrednike

Vesti online 14.06.2018
METRO Srbija i Privredna komora Srbije potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine. - Kroz program… »

Multimedijalni spektakl na otvaranju Narodnog muzeja

Vesti online 14.06.2018
Multimedijalni spektakl obeležiće otvaranje Narodnog muzeja čija će stalna postavka 28. juna, posle 15 godina ponovo biti dostupna za publiku, rekla je Bojana Borić Brešković direktorka te institucije kulture. Na samo 15 dana do ponovnog otvaranja… »

Holivud u šoku: I Džejmi Foks optužen za seksualno zlostavljanje

Vesti online 14.06.2018
Američki glumac Džejmi Foks nalazi se u središtu skandala nakon što ga je žena optužila da ju je ošamario penisom po faci. Navodni događaj se desio 2002. godine, ali anonimna žena je ove tvrdnje iznela policiji u Las Vegasu prošle nedelje, piše… »

Novi protest u Skoplju: Kritični momenti za Makedoniju

Vesti online 14.06.2018
Građanska udruženja su večeras, drugo veče zaredom, ispred makedonskog parlamenta u Skoplju održala protest protiv dogovora Atine i Skoplja o novom nazivu Republika Severna Makedonija. Učesnici protesta su zahtevali da se obustave sve aktivnosti… »

NATO bacio oko na dve lokacije u Srpskoj - postoji samo jedna prepreka

Vesti online 14.06.2018
NATO neće insistirati na tome da BiH ispuni sve uslove kako bi se otpočelo sa priključivanjem te države Alijansi jer je geopolitički cilj važniji od ispunjavanja uslova. S druge strane, ističu analitičari, do izbora ne može biti govora o… »