Izvor: Mondo arhiva vesti 26.06.2018

Haos u Sportingu, Mihajlović jedna od "žrtava"

Mondo 26.06.2018
Privremena uprava namerava da ekspresno raskine ugovor sa srpskim trenerom, nakon što je najuren predsednik koji ga je angažovao. Bruno De Karvaljo prošle nedelje je postavio Sinišu Mihajlovića na poziciju šefa stručnog štaba, ali se nekoliko dana… »

Otkrili tajnu iz spavaće sobe!

Mondo 26.06.2018
Ovo niko nije očekivao! Rep zvezde Cardi B i Offset venčali su se daleko od očiju javnosti, i to još prošle godine. Kada kažemo "daleko", mislimo baš tako – iza zatvorenih vrata spavaće sobe u njenoj kući, uz prisustvo matičara i njene… »

Austrija: Nova presuda "Za dom spremni"

Mondo 26.06.2018
Austrijski sud u Klagenfurtu izrekao je novu kaznu zbog korišćenja ustaškog pozdrava "Za dom spremni". Ovoga puta je kažnjen neimenovani Hrvat (69) uslovnom kaznom od dve godine zatvora. Foto: AP Photo/Darko Bandic Ilustracija Hrvatsi državljanin je… »

Retro telefoni ponovo u modi - koje vi pamtite?

Mondo 26.06.2018
Da li vam nedostaje vreme kada je “Zmijica“ na Nokiji bila jedini način za prekraćivanje vremena? Koje se emocije u vama probude kada vidite da neko koristi mobilni telefon, koji ste vi nosili pre 10-15 godina? Današnji mobilni telefoni se znatno… »

Pare ljude kvare? (anketa)

Mondo 26.06.2018
Evo kako novac može da vam upropasti život, učini vaše procene nepouzdanim, a od vas napravi egomanijaka koji puca od preteranog samopouzdanja. Foto: MONDO/Mario Milojević Posmatrajte stvari, recimo, ovako… Uprkos tome što poznate (i jako bogate)… »

Glumica šokirala fotkama! (video)

Mondo 26.06.2018
I ne, ne mislimo na ovu fotografiju... Ketrin Hajgl (39) izvinila se zbog serijala fotki sa groblja u Bafalu, u američkoj državi Njujork. Hajglova je posetila grobove svojih deda i baba, kao i brata koji je stradao u nesreći, kada je odlučila da se… »

Pogledajte prvu "osunčanu škodu" (foto)

Mondo 26.06.2018
Ideja je da ovaj atraktivan model popuni rupu u Škodinom portfoliju. Projekat započet u oktobru prošle godine, pre nekoliko dana dobio je svoj finalni izgled i ime – "sanrok" (Sunroq). U najkraćem, pred vama je popularni Škodin SUV model "karok"… »

Uskoro lakše operacije debelog creva

Mondo 26.06.2018
Operacijama u Kliničkom centru Srbije zvanično započeo Nacionalni program za edukaciju iz ove oblasti, prenose "Večernje novosti". Operacijama dvoje pacijenata, B. D. (67) iz Prijepolja i R. Lj. (79) iz Negotina koji boluju od karcinoma debelog creva… »

Mitovi i činjenice o glaukomu

Mondo 26.06.2018
Glaukom je bolest koja vrlo često dugo ostaje neprimećena. Mitove o glaukomu, i predrasude koje kod nas vladaju kad je reč o zdravlju oka za MONDO je "razbila" dr Željka Jojić Savićević iz Centra za oftalmologiju i estetiku Belloko. Glaukom je… »

Pukla romansa pevačice i fudbalera!

Mondo 26.06.2018
"Nisam zaljubljena i nemam dečka"! Pevačica Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov su raskinuli, prenosi "Informer". Ovu informaciju potvrdila je i sama pevačica i podvukla da je ona stavila tačku na vezu. "Nisam zaljubljena više, nemam momka… »