Izvor: Benchmark arhiva vesti 29.06.2018

Instagram Stories dobio muzičke stikere i ima 400 miliona korisnika dnevno

Benchmark 29.06.2018
Instagram je poslednjih nekoliko meseci bio u centru pažnje sa brojnim rekordima, a servis koji je u vlasništvu Facebooka ne prestaje da implementira nove funkcije koje ga čine još boljim. Instagram Stories je sada dobio muzičke stikere. Kada… »

HW Gurus overklokeri otkrivaju sve detalje svog uspeha (video)

Benchmark 29.06.2018
Priča oko overkokinga krenula je kod nas davnih godina naravno - od Benchmarka. Na ovim prostorima postoji desetak ozbiljnijih overklokera, par desetina onih "u pokušaju" - a mi ostali aplaudiramo ili zviždimo. Predstavljamo vam one koji su otišli… »

Galaxy Note9 implementira nekoliko interesantnih detalja

Benchmark 29.06.2018
Samsung Galaxy Note9 uskoro stiže, a sada se pojavio rani "hands-on", koji nam daje uvid u neke zanimljive izmene koje donosi iščekivani telefon. Galaxy Note9 se očekuje za nekoliko nedelja, a telefon je bio predmet brojnih glasina i procurlih… »

Alcatel 1 Android Go stiže u julu za samo 89 dolara

Benchmark 29.06.2018
Alcatel 1 je novi budžetski Android Go telefon, koji će biti dostupan od jula, sa cenom ispod 100 dolara. Pored Android Oreo Go verzije softvera, tu je i nekoliko drugih bitnih funkcija, a sve ovo po ceni od samo 89 dolara. Telefon će nuditi 5-inčni… »

Test: Xiaomi Mi Mix 2S (Video)

Benchmark 29.06.2018
Xiaomi je svojom ponudom poremetio odnose koji su važili na tržištu i doneo u Srbiju pregršt vrlo interesantnih alternativa. Međutim, domaći dobavljači su se uglavnom fokusirali na najpristupačnije kategorije. Žarko smo želeli da stignu telefoni… »