Izvor: Politika/Politika arhiva vesti 29.06.2018

Dačić: Još jedna zemlja povukla priznanje nezavisnosti Kosova

Politika 29.06.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je još jedna zemlja povukla priznanje nezavisnosti Kosova, ali nije hteo da kaže koja jer još nije stiglo zvanično obaveštenje. Dačić je na konferenciji za novinare u Ministarstvu… »

Putin dolazi na jesen, na Vučićev poziv

Politika 29.06.2018
Rusija spremna da se uključi u dijalog o Kosovu i Metohiji, ako bude proširenja formata pregovora. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin prihvatio je da poseti Srbiju, što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio kao veliku čast za Srbiju i… »

Vučić: Srbija želi više aktivnosti u Dunavskoj komisiji

Politika 29.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa predsednikom Dunavske komisije Gordanom Grlićem Radmanom da je Srbija zainteresovana za veće aktivnosti u okviru Dunavske komisije u svrhu razvoja trgovinske razmene i ekonomske… »

Brnabić: Mladi treba da nas nateraju da budemo politički pametniji

Politika 29.06.2018
NOVI SAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da mladi u regionu Zapadnog Balkana treba da izvrše pritisak na političke lidere, kako bi oni bili politički pametniji i aktivniji, jer će to doneti „velike stvari”. „Ako budemo… »

Vučić pokrovitelj proslave 100 godina osnivanja SD Radnički

Politika 29.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom Sportskog društva Radnički sa kojima je razgovarao o obeležavanju stogodišnjice postojanja ovog društva. Vučić je prihvatio predlog da bude počasni pokrovitelj obeležavanja… »