Izvor: Sportske.net arhiva vesti 29.06.2018

Svetsko prvenstvo - prva faza kroz brojke

Sportske.net 29.06.2018
Zvanična statistika FIFA prve faze. Kakav je ovaj Mundijal u poređenju sa prethodnim? Prva faza na Svetskom prvenstvu završena je mečevima u četvrtak. Videli smo nekoliko iznenađenja, većih i manjih, ali kako izgleda prva faza kroz brojke? Posle… »

Bjelica i dalje ograničen slobodan agent

Sportske.net 29.06.2018
Nemanja Bjelica i dalje čeka, videćemo gde nastavlja karijeru. Sada je i definitivno Nemanja Bjelica ograničen slobodan agent i čeka ponude drugog tima. Šta ovo znači? Znači da ima pravo da pregovara sa drugim timovima, čak i da potpiše ugovor… »

Da nije VAR tehnologije, ovo bi bila osmina finala Mundijala!

Sportske.net 29.06.2018
Eh, da su i sudije svirale po savesti, možda bi bili drugačiji učesnici... Grupna faza je završena, mnogima ostaje žaljenje, polemika oko VAR, ali ako se pogledaju odluke koje su promenjen, tačnije golovi koji su poništeni ili dosuđeni, bez… »

Razočaranog Sergeja već preselili u drugi klub!

Sportske.net 29.06.2018
Italijani ne igraju na Mundijalu, glavna tema i dalje Srbin. Po medijima on je već izvesno našao klub, ali to je daleko od istine... Primetna je želja italijanskih medija da Sergeja Milinković Savića presele u Juventus. Posle ne baš uspešnog… »

Nije kriva Srbija, Marsela povredili Rusi!

Sportske.net 29.06.2018
Zvuči bizarno, ali to je tvrdnja iz redova "Selesao". Brazilci na sve načine pokušavaju da oporave Marsela za meč protiv Meksika u osmini finala. On se, podsetimo, povredio na startu meča sa Srbijom, u pitanju je mišić i za sada, kako kažu… »