Izvor: Beta arhiva vesti 30.07.2018

SDS: Vučićeva vlast vraća Srbiju u vreme sačekuša

Beta 30.07.2018
Socijaldemokratska stranka (SDS) ocenila je danas da je ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića dokaz da se njihova upozorenja obistinjuju, odnosno da vlast Aleksandra Vučića vraća Srbiju u vreme mafijaških obračuna i "sačekuša". Kako se navodi… »

Novosti: Male šanse da Srbija do kraja 2018. otvori poglavlje 31

Beta 30.07.2018
Srbija ima male šanse da do kraja 2018. godine u pregovorima za pristupanje Evropskoj uniji otvori poglavlje 31 - spoljna politika, bezbednost i odbrambena politika, pišu Večernje novosti. U izdanju za utorak list navodi da je Litvanija protiv… »

Iranski rijal potonuo pred uvođenje američkih sankcija, rastu strahovanja od nemira

Beta 30.07.2018
Iranska valuta rijal pala je na rekordno nizak nivo u odnosu na dolar pred ponovno uvodjenje američkih sankcija Teheranu, dok mnogi strahuju od dugotrajne ekonomske krize i mogućih nemira u toj zemlji. Na cvetajućem crnom tržištu za jedan dolar juče… »

Hoti (DSK): Konačni sporazum podrazumeva punu normalizaciju i međusobno priznanje

Beta 30.07.2018
Šef poslaničke grupe Demokratskog saveza Kosova (DSK) Avdulah Hoti ocenio je danas da bi pregovori Prištine i Beograda trebalo da budu završeni konačnim sporazumom i da omoguće punu normalizaciju odnosa i medjusobno priznanje dve zemlje, kao i… »

Nikola Jovanović: Savez za Srbiju traži hitnu sednicu Skupštine Beograda zbog prodaje PKB

Beta 30.07.2018
Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da se ta odbornička grupa najoštrije protivi prodaji Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) najavljenoj za avgust… »

U Ćupriji održana 11. Crevarijada (VIDEO)

Beta 30.07.2018
U Ćupriji je održana 11. Crevarijada koja je ove godine okupila 50 ekipa koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca i oko 10.000 posetilaca iz cele Srbije. Predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić, otvarajući u nedelju Crevarijadu… »